|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ για το συμπληρωματικό σχόλιο. |
|
||||
|
||||
![]()
στο πρακτικερ δεν εχω δει αλλα εχουν τα σιδηροπωλεια απλα θελει σχεδον ενα σωληναριο σιλικονη να κολησει η σιτα και η αμμος πανω!αναλογα το μεγεθος κιολας εγω για ενα κομματι 80*30 χαλασα τα 3/4 του σωληναριου την αμμο πεταγε την με το χερι πανω κολαει ποιο ευκολα!
|
|||
|
|||
![]()
Ψαρια εχετε...η ανθρακωρυχους;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπλε το φελιζολ που χρησιμοποιουνε στις οικοδομες για μονωση ειναι ποιο σκληρο,μπορεις να βρεις σε αυτους που πουλανε υλικα οικοδομων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης αν κάψεις λίγο την επιφάνεια του φελιζόλ με ένα φλόγιστρο θα σκληρύνει και δεν θα χρειάζεται να κολλήσεις σίτα απλά το περνάς με σιλικόνη και πετάς άμμο πάνω του. Ίσως με τη σίτα να είναι ακόμα πιο γερό, αλλά το δικό μου που το έκανα έτσι δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα μέχρι στιγμής, παρόλο που έχω ψάρια-ανθρακωρύχους όπως λέει και ο Αντρέας
![]() ΥΓ. Για να λέμε την αλήθεια το φλόγιστρο μου φάνηκε λίγο επικίνδυνο (είμαι και αδέξιος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
:eek: Σίτες, φλόγιστρα..... η χαρά του εφευρέτη.... παιδιά καλά χρυσά όλα αυτά αλλά μετά από συζήτηση με τον tsikis λέω ν'ακολουθήσω αυτό που γράφει και ο stav απ'ότι βλέπω.... δηλαδή να χρησιμοποιήσω το μπλε φελιζόλ που είναι πιο σκληρό και να του κολλήσω άμμο πάνω με σιλικόνη....
Πάντως μ'αρέσει που υπάρχει τέτοια ποικιλομορφία με πατέντες που έχουν αποτέλεσμα στον καθ'ένα που τις εφαρμόζει... διαλέγεις και παίρνεις! |
|
||||
|
||||
![]()
όρεξη και χρόνο νάχεις, να ασχολείσαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύρεση φελιζόλ | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-10-06 10:52 |
Πολυουρεθάνη αντι φελιζόλ; | dmnds | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-08-06 07:56 |
background από φελιζόλ σε θαλασσινό? | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 07-04-06 12:48 |
Ο ρόλος του φελιζόλ... | Minas78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-04-05 23:07 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |