|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το 60 ρι ειναι αδειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ΄οτι καταλαβα σε απασχολει πιο πολυ το αν τα μικρα θα αντεξουν την αλλαγη, ετσι δεν ειναι? Λοιπον, μη σε ανησυχει... Πριν ενα μηνα περιπου εδωσα σε φιλο καμια 100 σκαλαρακια, πιο μικρα απο τα δικα σου, για να τα μεγαλωσει (δεν ειχα ακομα ετοιμο ενυδρειο για αυτα). Το νερο που τα ειχα εγω ειχε Gh 5, Ph 6.5 και το καινουριο τους σπιτι Gh 14, Ph 7.4. Η προσαρμογη τους κρατησε περιπου τρια τεταρτα της ωρας και ολα ειναι μια χαρα μεχρι τωρα. Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοσο ευαισθητα σε αλλαγες συνθηκων παντα βεβαια με την καταληλη προσαρμογη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άδειο είναι ακριβώς έτσι. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα τα κρατήσω λίγο ακόμα στο μικρό και θα την επιχειρήσω την αλλαγή. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η γνωστη τα καταφερνει με τις αρτεμιες ειναι μια λυση για κανα διμηνο το πολυ. Προσοχη στο φιλτρο και την αμμωνια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφα τα σκαλαράκια σου. Εύχομαι να μην έχουν άσχημη κατάλληξη και να καταφέρεις να τα κρατήσεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια και απο εμενα.. Ελπιζω να βρεθει ενας τροπος να μεγαλωσουν ολα τα σκαλαρακια και να σου πανε ολα καλα..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση. Η προσαρμογή των ψαριών από μαλακό-όξινο σε πιο σκληρό-αλκαλικό νερό είναι πιο εύκολη (τα ψάρια προσαρμόζονται ευκολότερα) απ' ότι αν μεταφέρονται από περιβάλλον με πιο σκληρό-αλκαλικό νερό σε περιβάλλον με μαλακό-όξινο (λόγω οσμωτικής πίεσης). Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παιδιά
![]() ![]() ![]() Ελπίζω να πάνε όλα καλά τελικά Προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω ένα πλαστικό ενυδρείο περίπου 30 λίτρων, που νόμιζα ότι είχα πετάξει πριν κάτι χρόνια αλλά το ξέθαψα κατά τύχη στο πατάρι. Ισα δηλαδή για να "παρατείνω" λίγο το χρόνο μέχρι να δω τι θα κάνω. Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |