|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια και απο εμενα.. Ελπιζω να βρεθει ενας τροπος να μεγαλωσουν ολα τα σκαλαρακια και να σου πανε ολα καλα..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση. Η προσαρμογή των ψαριών από μαλακό-όξινο σε πιο σκληρό-αλκαλικό νερό είναι πιο εύκολη (τα ψάρια προσαρμόζονται ευκολότερα) απ' ότι αν μεταφέρονται από περιβάλλον με πιο σκληρό-αλκαλικό νερό σε περιβάλλον με μαλακό-όξινο (λόγω οσμωτικής πίεσης). Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση παιδιά
![]() ![]() ![]() Ελπίζω να πάνε όλα καλά τελικά Προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω ένα πλαστικό ενυδρείο περίπου 30 λίτρων, που νόμιζα ότι είχα πετάξει πριν κάτι χρόνια αλλά το ξέθαψα κατά τύχη στο πατάρι. Ισα δηλαδή για να "παρατείνω" λίγο το χρόνο μέχρι να δω τι θα κάνω. Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς. Μεγαλύτερος χρόνος προσαρμογής που σημαίνει μικρότερη ποσότητα νερού (ενυδρείου προορισμού) σε κάποιο δεδομένο χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλώνουν μεγαλώνουν ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα σποράκια μου μοιάζουν με σκαλαράκια επιτέλους ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oμορφα ειναι..
Τα μισα μοιαζουν της μαμας και τα υπολοιπα του μπαμπα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ έλεγα ότι θα βγούν όλα σκούρα ![]() Ανέβασα και δύο βιντεάκια, όσο καθαρά μπορούσα να τα τραβήξω.... http://www.youtube.com/watch?v=I0rBQl7LYA4 http://www.youtube.com/watch?v=AMkpFjzDjbE ναι ναι.... σα χαζομαμά κάνω. Μην το πείτε. Το λέω και μόνη μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |