|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν τίποτα βιταμίνες για μονομάχους?π.χ. για το χρώμα και για οτιδήποτε άλλο στο να βοηθούν στην καλύτερη υγειά του?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι υπαρχουν βιταμηνες γενικα για όλα τα ψαρια εγω χρησιμοποιώ τις fishtamin της sera και ειναι αρκετα καλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δίνεις σαν τροφή η δεν αντικαθιστά κάτι τέτοιο.αυτό είναι για όλα τα ψαριά?μπορώ π.χ. να το χρησιμοποιήσω στης κιχλίδες μου?
|
|
|||
|
|||
![]()
απλως μουλιάζεις το φαγητο που θα τους δωσεις μεσα σε αυτο το υγρο και ταϊζεις κανονικα, οσο για τις κιχλιδες μπορεις
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() σήμερα πρόσθεσα αυτά τα φυτά στο ενυδρειο του μονομάχου μου.τι λίπασμα θα χρειαστώ αν φυσικά χρειάζομαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργαρε καθυστερημένα το ξέρω αλλά.......
![]() Flourish της Seachem και Flourish Exel (μέρα παρά μέρα το Εxelάκι από λίγο) και είμαι μιάαααα χαρά... Μπορεί να την έχεις βρεί τη λύση αλλά εγώ όφειλα να σου απαντήσω... Φιλικά tsikis |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βρηκα λυση απλα τα αφησα και περιμενω.η Hygrophila μου χαλασαν καποια φυλλα αλλα βγαζει συνεχεια απο πανω καινουργια και δεν εχω κανενα προβλημα.και η Cryptocoryne αργά αλλά σταθερά βγάζει και μεγαλώνει.το κερατοφυλλο όμως μου έχει καταστραφεί
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |