|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να δώσω να καταλάβει ο οποιοσδήποτε που θα διαβάσει αυτό το άρθρο το τι έκανα εγώ..
Και ξαναλέω.. Δεν σημαίνει πως επειδή το έκανα εγώ είναι και το σωστό... Δεν σημαίνει πως επειδή το έκανα εγώ πρέπει να το κάνουν όλοι... Σε εμένα όμως δούλεψε οπότε........ Κρίνουμε και αποφασίζουμε... Όσον αφορά τις φώτο και το βιντεάκι απλά όφειλα να αποδείξω αυτά που γράφω... Έτσι κάνω πάντα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεισ απολυτο δικιο και ειναι καλο πιστευω ενασ πολυ αρχαριοσ σαν και εμενα και οπωσ πολλα παιδια ακομα εδω μεσα να παιρνουν πολλεσ ιδεεσ και να αποφασιζουν τι πραγματικα μπορουν και θελουν να κανουν καλυτερο για το ψαρακι τους.
Παράθεση:
tsikis τελικα εβαλεσ συγκατικο που ηθελες για τον μονομαχο σου?για καθαριστη αλγησ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ καλη ιδεα για να μην κανει δυνατη ροη το φιλτρο, αφου με τον τροπο αυτο το νερο βγαινει απο πιο πολλες μεριες με μικροτερη δυναμη.
Μια χαρα λυση!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εκανα πατεντα και χαμηλωσα την ροη του φιλτρου κατα πολυ.εβαλα λαστιχο στην εξοδο του φιλτρου και ανοιξα 2 τρυπεσ για να βγαινει το νερο αλλα μηπωσ αυτο προκαλέσει προβλημα στο φιλτρο?????μην κανει κανενα μπαμ καμια μερα??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα βαλω φωτο αν μπορεσω. |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον να και οι φωτο.ελπιζω να φαινεται το τι εκανα.
τι λετε παιδια καλα το εκανα η λετε να δημιουργηθεί πρόβλημα τωρα που το φίλτρο δεν τραβάει το ιδιο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 27-12-06 στις 19:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξε άλλη μια τρύπα για να μειωθει κι'άλλο η ροή...
Αν δεν έχει έξοδο διαφυγης το νερό (επειδή σωστά τάπωσες στο τέλος) η πίεση (ροή )μεγαλώνει (μόνο 2 τρύπες).. Δεν έχει σχέση το τί τραβάει το φίλτρο με αυτό που έκανες... Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ένταση της ροής στην έξοδο.... Το φίλτρο θα τραβάει όσο του πεις..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φαίνεται, άνοιξε καμιά τρυπούλα ακόμα όπως λέει ο tsikis και θα είσαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ εκανα και τελικα πετυχε σε εμενα.ελπιζω τωρα να τελειωσω με το στρωσιμο και να βαλω μεσα τον μονομαχο μου.και ευχομαι οταν τον βαλω να κανει μεγαλύτερες φωλιες απο οτι του tsikis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() α)Υπάρχει περίπτωση ένας μονομάχος να είναι υγιέστατος αλλά να μην κάνει φωλια? β)υπάρχει περίοδος γονιμότητας - αναπαραγωγής η είναι συνεχεία σε φάση ζευγαρώματος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |