|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω έχω το αγαπημένο μου είναι αυτο CEPHALOTUS FOLLICULARIS
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και εγώ bogplants που μοιάζουν πολύ στα nepentheses..?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα αυτο πως το διατηρεις..? δε θελει ειδικες συνθηκες?
|
|||
|
|||
![]()
το εχω στο δωματιο μου σε ενυδρειακι με καλο φωτισμο λιγο νερακι απο κατω για να υπαρχει υγρασία και το νερο που το δινω ειναι απο α.ο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ οπως ειναι το ενυδρειο ριχνεις νερο ετσι χυμα να υπαρχει (λιγο βεβαια)και αυτο ειναι στην γλαστρουλα του?
αν υποθεσουμε οτι θελεις να βαλεις στο μισο ενυδρειο τετοια, να τα φυτεψεις δηλ..αυτο πως θα μπορουσε να γινει...?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για να τα βαλεις φυτα γεμιζει το ενυδρειο με ενα μιγμα τυρφη με λιγη αμμο και τα φυτευεις οπως τα κανονικα απλως θα θελουν περισσοτερο νερο και συνεχως βρεγμενο το χωμα τους και κυριοτερο καλο φωτισμο! δες αυτο το βιτεο http://www.youtube.com/watch?v=pImjJpGGU2Q απιθανο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 18-01-07 στις 14:03 |
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις σε ενα μικρο τανκ χωμα ανακατεμενο με αμμο
φωτισμος σαν αυτος που θελουν τα φυτα του ενυδρειου πχ grolux ποτιζεις καθημερινα με νερο απιονισμενο<αυτο για το σιδερο> τα φυτα αυτα θελουν υγρασια θερμοτητα και νερο!μια φορα το μηνα βαζεις ενα εντομακι στη δαγκανα του υπαρχουν και σε πετσοπ ζωντανα πχ γρυλοι που τα χουν να ταιζουν σαυρες...!δεν ειναι τιποτα το δυσκολο!τανκ νερο φως χωμα αυτα!
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος....!
![]() Μερικα από αυτα τα φυτά τον χειμώνα πέφτουν σε χειμερία νάρκη (όταν έρθει αυτή η ώρα τα βάζεις μέσα σε ένα σακούλι με αέρα και το βάζεις σε ένα κρύο μέρος) Θέλουν συχνά νερό από α.0 και φωτισμό από λάμπες uva-b και όχι από κατευθείαν από πάνω τους.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε χειμερια ναρκη ΔΕΝ πεφτουν δεν ειναι θηλαστικα ουτε ζωα..!απλα θες να πεις οτι αν τα χεις στο κρυο ΤΟΤΕ ξεραινονται και ξανα οταν ερθει το καλοκαιρι ανθιζουν!το καλοκαιρι μπορεις να το χεις απλα σε μια γλαστρα στον ηλιο το νερο της α.ο ειναι το ιδιο με το απιονισμενο το ιδο πραγμα αν δεν κανω λαθος!δεν τα πειραζει ομως η σκληροτητα τα πειραζει το χλωριο!δεν σημαινει αν εχεις τετοια φυτα πρεπει να χεις και α.ο!η θερμοκρασια απο καπου στους 22 και πανω ειναι οκ δεν ειναι τοσο ευαισθητα στη θερμοκρασια απλα αν εχουν υψηλη θερμοκρασια θα βοηθησει στο να παρουν το ομορφο κοκκινο χρωμα εφοσον εχουν και καλο φωτισμο!δεν θελει θερμοστατες και τετοια!
|
|