|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε κανα έτοιμο με πλαστικά φυτά μωρέ να τελειώνεις ... :Ρ
Εγώ είχα 12 Σαρκοφάγα.... πριν 5 χρονάκια (τα είχα πάρει από την Ανθοέκθεση στην Αθήνα) Nepethes Dionaea Κάτι σαρκοφάγες ορχιδέες sarracenia Δυστυχώς όμως θέλουν όλα αυτά Θερμοκηπιάκι για να αντέξουν... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
αυτο ειναι που με προβληματιζει..οτι θελουν εγκατασταση γερη.. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και εγω έχω το αγαπημένο μου είναι αυτο CEPHALOTUS FOLLICULARIS
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και εγώ bogplants που μοιάζουν πολύ στα nepentheses..?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα αυτο πως το διατηρεις..? δε θελει ειδικες συνθηκες?
|
|||
|
|||
![]()
το εχω στο δωματιο μου σε ενυδρειακι με καλο φωτισμο λιγο νερακι απο κατω για να υπαρχει υγρασία και το νερο που το δινω ειναι απο α.ο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ οπως ειναι το ενυδρειο ριχνεις νερο ετσι χυμα να υπαρχει (λιγο βεβαια)και αυτο ειναι στην γλαστρουλα του?
αν υποθεσουμε οτι θελεις να βαλεις στο μισο ενυδρειο τετοια, να τα φυτεψεις δηλ..αυτο πως θα μπορουσε να γινει...?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για να τα βαλεις φυτα γεμιζει το ενυδρειο με ενα μιγμα τυρφη με λιγη αμμο και τα φυτευεις οπως τα κανονικα απλως θα θελουν περισσοτερο νερο και συνεχως βρεγμενο το χωμα τους και κυριοτερο καλο φωτισμο! δες αυτο το βιτεο http://www.youtube.com/watch?v=pImjJpGGU2Q απιθανο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 18-01-07 στις 14:03 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|