|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω 100% ! Μπράβο στον dimitris για τον κόπο του. Συμφωνω απόλυτα. Μου άρεσε πολύ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 14-01-07 στις 21:42 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-Εχω το ιδιο ενυδρειο 96 λιτρ. με κυκλοφορητη ''μαμισιο'' 450λιτ/ωρα.Κατα τον οκτωβριο αποφασισα να τον αλλαξω περνοντας EHEIM compact 600 με ρυθμιστη ροης εως τα 600λιτ/ωρα.Αρχικα και μη εχοντας τη δυνατοτητα να βαλω βιολογικο υλικο μεσα δοκιμασα να μεγαλωσω τον ογκο της αποικισης βαζοντας κι αλλο σφουγγαρι μεγαλυτερης πυκνοτητας πορων,το αποτελεσμα...ευτυχως που το πηρα γρηγορα ''χαμπαρι''.Η σταθμη του νερου στο τριτο διαμερισμα επεσε δραματικα και σχετικα γρηγορα(σε 15 λεπτα περιπου) στο πατωμα-να το πω? του 3ου θαλαμου.. -το επομενο βημα μου ηταν να μειωσω τον ογκο του νεου σφουγγαριου.Εκοψα λοιπον κατα τα 3/4 περιπου το σφουγγαρι με αποτελεσμα η σταθμη του νερου στο 3ο διαμερισμα να φτασει περιπου 4 ποντους κατω απο την τρυπα της εξοδου, και να σταθεροποιηθει εκει εχοντας τη ρυθμιση στο μεγιστο του κυκλοφορητη. -Τωρα πλεον εχει αλλαξει η ''διαρυθμιση'' καθως στο κουτι μου εχω στο 1ο διαμ.τον θερμοστατη,στο 2ο και απο πανω προς τα κατω υαλοβαμβακα-μπλε σφουγγαρι-substratpro(1 lit) το οποιο ''περναει'' και στον 3ο θαλαμο και πανω απο αυτο ο κυκλοφορητης της EHEIM με φουλ ροη κι ολα αυτα χωρις κανενα προβλημα! Αυτα τα καταθετω απλα και μονο για να σας πω τι ''εζησα''. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
imaikl αυτο ακριβως θα κανω και γω τα υλικα με την ιδια σειρα...!γιατι ομως με το μπλε σφουγκαρι δεν δουλεψε??δεν το καταλαβαινω να δουλεψει με τοσα υλικα και με το σφουγγαρι οχι?
|
|||
|
|||
![]()
[quote=steady;148686]imaikl αυτο ακριβως θα κανω και γω τα υλικα με την ιδια σειρα...!γιατι ομως με το μπλε σφουγκαρι δεν δουλεψε??δεν το καταλαβαινω να δουλεψει με τοσα υλικα και με το σφουγγαρι οχι?[/qu
-Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που δε με τιμα( θα ελεγα)..... βαλε τα υλικα οπως στα λεω και δε θα εχεις κανενα προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω στο substrat pro να βαλω καλσον γυρω γυρω?ποτε δεν το καταλαβα αυτο ειναι απαραιτητο?και αν ναι γιατι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καλτσόν να είναι δικτυωτό ... όχι με πολύ στενές τρύπες για να μην στουμπώσει εύκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
oκ ειναι πρακτικο το ζητημα δηλαδη!
|
||||
|
||||
![]()
Και επαναλαμβάνω: Υπάρχει ειδικό δυχτάκι στο εμπόριο για την συγκεκριμένη δουλειά και δεν είναι ακριβό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 σε εσωτερικο φίλτρο | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-06-06 10:14 |
εσωτερικο παρασιτο? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-07-05 21:38 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |