|
|
||||
|
||||
![]()
o andreasp εχει δικιο σκεψου ενα απλο πειραμα ριξε με ενα λαστιχο που βγαζει 400λ.α.ω σε μια ωρα σε εναν κουβα 400λ μετα βαλε εναν κυκλοφοριτη 800λ.α.ω στον κουβα σε ποση ωρα θα πεταξει εξω τα 400λ?σε μιση ωρα....!αρα για την υπολοιπη μιση θα δουλευει στον αερα!ετσι και για το κουτι αν το νερο μπαινει με ρυθμο μικροτερο απαυτο που τραβαει ο κυκλοφορητης καποια στιγμη θα παψει να υπαρχι νερο!τωρα καταλαβα γιατι ειναι ασκοπο να βαλω μεγαλο κυκλοφορητη!ωστοσο εναν 600 θα τον παρω και θα τον χαμηλωσω λιγακι 5€ειναι διαφορα καποια στιγμη θα χρειαστει!ο κυκλοφορητης αν τον χαμηλωσεις δεν επιβαρυνεται ε????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το να βάζαμε εναν κυκλοφορητη 2000λιτρα την ώρα, στα λίγα υλικά που χωράει ένα τέτοιο εσωτερικό φίλτρο που συζητάμε, νομίζω οτι θα κάναμε μεγάλη ζημιά. Οπώς και να έχει, αφού το γουστάρεις , πάρε τον μεγαλύτερο κυκλοφορητη. Εγω σου είπα να μην το κάνεις, διοτι θεωρώ οτι ειναι απλά άχρηστα λεφτά. Γενικά σε ότι αφορά τα ενυδρεία στην ζωή μου, είμαι κατά της υπερβολής! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 08-01-07 στις 18:07 |
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ δεν το βλεπω ετσι απλα αφου θα τον παραγκειλω απο aquaristik ειναι καλυτερα να παρω μεγαλυτερο και να τον χαμηλωσω δεν παραγκελνεις καθε μερα γιαυτο και μονο!για τα λ.α.ω εχεις σιγουρα δικιο παντως!οι compact της eheim εχουν δυνατοτητα ρυθμισης οποτε τον κανω γυρω στα 400λ.α.ω και συναμα τον κραταω για ενα μεγαλυτερο tank μελλοντικα!στην παρακατω φοτο δινω 2 υλικα που μου δωσε το παιδι που μου πουλησε το φιλτρο το ενα ειναι ποροδες βιολογικο το αστερακι ετσι?και το αλλο ειναι το μακαρονι για μηχανικο?
|
||||
|
||||
![]()
υπενθυμίζω γιατί μάλλον κάτι δεν έγινε κατανοητό ...
Παράθεση:
Παράθεση:
2. διαφωνεί κανείς ότι ο κυκλοφορητής θα πετάει όσο νερό βρίσκει στο διαμέρισμα του ? 3. διαφωνεί κανείς ότι άμα τα υλικά επιτρέπουν μία μέγιστη ροή στα 200 λίτρα τότε και ο κυκλοφορητής θα πετάει με 200 λίτρα την ώρα νερό γιατί μόνο τόσο θα έχει στην διάθεσή του ?? μετά από όλα αυτά διαφωνεί κανείς ότι τελικά θα έχουμε μία αντλία 400 λτ/ώρα η οποία εξαιτίας ότι θα έχουν στουμπώσει τα υλικά θα πετάει μόνο με 200 λίτρα (πχ) ? αν δεν διαφωνεί κανείς μετά τα παραπάνω τότε … αυτό ονομάζετε μείωση της απόδοσης του φίλτρου ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα ανεβαινει η σταθμη τοσο οσο χρειαζεται για να το "πιασει" ο κυκλοφορητης, θα το πεταει και μετα παλι κρακ-κρακ και αερα. Παράθεση:
Υ.γ Το 1ο post μου απο Windows Vista 64bit! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τα γραφομενα του Isourtzo.Ειναι σαν εχουμε ενα αυτοκινητο
150 ιππων και το εχουμε μπουκομενο,αποκλειεται να βγαλει αυτους τους ιππους εαν δεν το ξεμπουκοσουμε.Λιγο χοντρο το παραδειγμα αλλα δεν ηρθε τιποτα αλλο στο μυαλο μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνησω-εκ πειρας- με το συνονοματο.Πολλα υλικα+μεγαλος κυκλοφορητης=αερας κοπανιστος(αν ο κυκλοφορητης δε βρισκει νερο θα τραβαει αερα και φυσικα θα καει).Δοκιμαστε το και θα βεβαιωθειτε.Για τοσα λιτρα δε χρειαζονται και του κοσμου τα υλικα.Αν θελει βαλε στο πρωτο διαμερισμα μαζι με το θερμοστατη,βιοσφαιρες JBL λογω μεγεθους.Το κεραμικο βιολογικο υλικο τοποθετησε το στο μεσαιο διαμερισμα και πανω του ενα σφουγγαρι μικρου πορου.Στο τριτο βαλε χαμηλα τον κυκλοφορητη και τα αστερια της Α.Ρ.(βιολογικα),και καλυπτεσαι απολυτα.Ειρηνη ημιν...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 σε εσωτερικο φίλτρο | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-06-06 10:14 |
εσωτερικο παρασιτο? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-07-05 21:38 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |