|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια λεπτομερια για τη λαμπα αυτη?αποτι καταλαβα δεν ειναι για φυτα μια απλη ενυδρειου που εκπεμπει κοντα στο μπλε ετσι?αδιαφορη για τα φυτα ε σα να χω μια απλη ισως?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα οτι εκπεμπει στο μπλε αλλα και στο φασμα των φυτων αλλα αυτα δε μου λενε και πολλα να πω την αληθεια ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα της αυτο θελω να μαθω καπου σε παλια ποστ διαβασα καποιος ρωτουσε αν βοηθουσε την καφε αλγη???δεν ξερω τα χω μπερδεψει αν ξερει καποιος να μου πει με απλα λογια τα +και τα- να καταλαβω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-06 11:27 |
Λαμπες Τ8 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-09-05 11:54 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |