|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ μονομάχος να πηδήξει ή να κάνει προσπάθεια... περίεργο γιατι το ακούω να συμβαίνει συνέχεια... τι να πω ειμαι τυχερός μάλλον...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα το ίδιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εμένα έχει τύχει (και άμα τύχει αρχίζουν τα κλάματα) και αφού πρώτα έφαγα τις χίλιες μύριες προειδοποιήσεις απλά χρειάζεται προσοχή..
Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για ολα φιλοι μου!Να ειστε σιγουροι οτι θα ξεκινησει συντομα το ψαξιμο για αλλο ψαρακι και θα ειστε οι πρωτοι βεβαια που θα το μαθετε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως αυτο δεν ειναι κριτιριο για την αγορα ενος ζωου γενικοτερα.Ο εμπορος οσο φιλοζωος κι αν ειναι εχει σαν αξονα του το κερδος.Οτι πουλαει "τραβαει" στην αγορα. Για τον λογο αυτο οφειλουμε να μποικοταρουμε(να μην αγοραζουμα δηλ)ζωα που βασανιζονται για να τραβηξουν την προσοχη πχ βαμμενα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μου θυμιζει τα σκυλακια/γατακι που πωλουνται σε πετ-σοπ.οσο και να τα λυπομαστε με το να τα αγοραζουμε,απλα συνεχιζουμε το εμποριο αυτο...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
SOS SOS SOS | KARYDAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-11-06 16:59 |
sos | mikele | Δίσκοι | 5 | 11-11-06 18:39 |
sos | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-10-06 18:47 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |