|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε τις πράσινες μπαλίτσες σπιρουλίνας (Hikari)
|
|
||||
|
||||
![]()
τι διαφορα εχουν με τις κοκκινες?staple gold excel ποια λετε?
|
||||
|
||||
![]()
για τις λαμπες κανεις?sylvania standart η gro lux φυτα θα χω μεσα!κυκλοφορει κατι αλλο που να βοηθαει στα χρωματα και να μην επιβαρυνει την κατασταση με αλγη κτλ!(διαβασα ολα τα προυγουμενα ποστ αλλα μη με πειτε χαζο δε μου δωσαν μια λυση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Interpet Triplus
|
|
||||
|
||||
![]()
πες τιποτα παραπανω ρε σωτηρη τις βρισκω αυτες σε πετσοπ η μονο νετ?ποσο πανε περιπου μια 18w απαυτες?
|
||||
|
||||
![]()
Για τα Labidos και απλές λάμπες φθορισμού του εμπορίου να βάλεις δεν παίζει κανένα ρόλο.
¶σε που θα σου έρθουν τσάμπα. Η κόκκινη τροφή της Hikari που την είχε δοκιμάσει φιλαράκι μου μάλλον είναι για Haps και όχι για Mbuna, καθώς είχαν πάθει bloat. Σαν καρπούζια έγιναν τα ψαράκια του. Οπότε....πράσινες μπαλίτσες Hikari και μάλιστα το μικρό μέγεθος. |
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα χω και φυτα αυτο λεω και τα φυτα ας ειναι χαμηλων δε χρειαζονται το φασμα τους?τις κοκκινες πειρα τελικα φτου!θα κανω κανα ποστ να τις χαρισω!εγινε χθες η παραγκελια το βραδυ προλαβαινωνα κανω κατι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-06 11:27 |
Λαμπες Τ8 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-09-05 11:54 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |