|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σίγουρο ότι κανένα τελάρο μεταλλικό δεν γίνεται να εφαρμόσει απόλυτα πάνω στο ενυδρείο έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι κρατάει και κόντρα. Βέβαια μιλάμε πάντα για κοινές εφαρμογές και όχι ειδικές όπου τα πάντα θα γίνουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια. ¶ρα θα έλεγα ότι οι κόντρες εσωτερικά, από τζάμι, είναι για DIY ενυδρεία αναντικατάστατες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα δω τι καινουργιο θα προκυψει και θα σασ ενημερωσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση:
Φτιάχνεις ένα DIY ενυδρίο με τζάμι. Εννώνεις τα κομμάτια με σιλικόνη. Πόσα χρόνια αντέχει η σιλικόνη? Δεν έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής, δε χάνει την ελαστικότητά της? |
|
|||
|
|||
![]()
Αντέχει πολλά χρόνια >10!!
Χάνει την ελαστικότητά της όταν το ενυδρείο μας, παραμείνει χωρίς νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.
|
||||
|
||||
![]()
thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν το ειχα πολυσκεφτει, μπραβο σαν παρατηρηση ηταν πολυ σωστη.
εχω μεινει ακομα στις σκεψεις και ψαχνομαι γιατι ακουσα πολλα απο τουσ τζαμαδεσ και τισ εκοψα. αν κανω κατι θα βασιστω σε ολουσ εσασ τουσ χομπιστεσ. ασε που το σκευτομε και για ξυλινο με μια πλευρα τζαμι. θα μου στοιχισει και φθηνοτερα. βλεπουμε ακομα.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιπασματα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-01-07 03:35 |
Diy Uv | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-05 17:09 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |
diy co2... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-09-05 23:11 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |