|
|
||||
|
||||
![]() ![]() τι λετε? ΥΓ εχω βρει σιδερα που ειναι γνωστος και θα ασχοληθει εντατικα για την κατασκευη των τελαρων αφου φτιαχτει το ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ. |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη πανω στον πατο ειναι πιο καλα? σαν αντοχη πιο ειναι πιο γερο? δεν θα ειναι πιο ευκολο λογο πιεσης να τα πεταξει? το λεω γιατι αν ειναι περιμετρικα θα ειναι και το τελαρο που θα κραταει καλη κοντρα, πανω και κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω στον πάτο, συν-πλην κάποια χιλιοστά τα τζάμια όπως και να έχει θα έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και θα κολλήσουν, κάτι που δεν θα μπορέσει να γίνει αν τα βάλεις περιμετρικά, όπου, ή δεν θα μπορούν να έρθουν μεταξύ τους σε επαφή γιατί θα τα εμποδίζει ο πάτος ή δεν θα έχουν επαφή με τον πάτο περιμετρικά. Από θέμα αντοχής αν βάλεις και εσωτερικά στον πάτο κόντρες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ανεξάρτητα αν θα βάλεις μεταλλικό τελάρο ή όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, μαλλον πανω θα γινει τελικα. πιστευω να τα καταφερω. σημερα παω για μια αλλη γνωμη σε τζαμα και τιμες.
στο πανω τελαρο θα γινει μια ή δυο κοντρες πανω στο τελαρο, αν δεν μπουν εσωτερικες τι λες? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σίγουρο ότι κανένα τελάρο μεταλλικό δεν γίνεται να εφαρμόσει απόλυτα πάνω στο ενυδρείο έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι κρατάει και κόντρα. Βέβαια μιλάμε πάντα για κοινές εφαρμογές και όχι ειδικές όπου τα πάντα θα γίνουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια. ¶ρα θα έλεγα ότι οι κόντρες εσωτερικά, από τζάμι, είναι για DIY ενυδρεία αναντικατάστατες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιπασματα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-01-07 03:35 |
Diy Uv | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-05 17:09 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |
diy co2... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-09-05 23:11 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |