|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο σπογγου θελει και αυτο στρωσιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω το ενυδρειο κοντα σε παραθυρο.οποτε θα εχω φως ημερας.σε αυτην την περιπτωση το φως ποσες ωρεσ να το αναβω και μεταξυ ποιον ωρών προτεινεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκεί να μην το χτυπάει άμμεσα το φώς του ήλιου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ούτε λίγο?θα εχω κλειστά τα στόρια τότε.με τις ώρες διάρκειας και μεταξύ ποιον ωρών τι προτείνεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
οι ωρες εχουν να κανουν καθαρα μ'εσενα,δηλαδη ποτε θα εισαι εσυ σπιτι να τον θαυμαζεις,οποτε τοτε συμφερει να ειναι και τα φωτα ανοιχτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πηρα ενα ενυδρειο 15 λιτ.και εχει μια λαμπα λαμπακι δλδ αυτα τισ νυχτός 23w σαν κερακι αναβει.ενα πεθαμενο φως και το κακο ειναι οτι ειναι πλαστικό μάπα το καπακι και αν βαλω μεγαλύτερη θα καεί όλο το πλαστικό
![]() ![]() ![]() εβαλα σε λειτουργια σημερα το φιλτρο σπογγου (χωρισ τον μονομαχο ενοοειτε)αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλη η ροη του πολυ δυνατο ρευμα.200 λ/ω σε 15 λιτ.πωσ μπορω να "μπουκωσω" λιγο την ροη του.ξερεται κατι γιαυτο?να βαλω κατι μπροστα του ενα βραχακι π.χ.οτι ξερεται παρακλω βοηθειστε ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 17-12-06 στις 23:20 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |