|
|
||||
|
||||
![]()
Ο τρόπος να το μετρήσεις είναι γνωστός!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Σε λολ mode η απάντηση μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!
|
||||
|
||||
![]()
lol.....
αυτό έχω βαρεθεί και εγώ ... το να το μετρήσω... ![]() ![]() ![]() και πέρνει και ώρα το μέτρημα ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.hagen.com/canada/english/...13055001100 1
γιαυτο τι λετε?μπορει να καταλαβει κανεισ τι φιλτρο εχει? παντως οταν του κανω αλλαγη και το νερο ειναι πιο ζεστο και πιο καθαρο ειναι συνεχεια στην γυρα και ειναι πολυ φουντομενος. |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ενυδρείο έχει ένα φίλτρο στο καπάκι στο οποίο μπορείς να βάλεις και υλικά! Αν σε ενδιαφέρει για μονομάχο είναι πολύ καλό!
|
||||
|
||||
![]()
PascM ειναι 3 γαλλονια οποτε περιπου 11 λιτ..ναι για μονομαχο το θελω.η ροη του με ενδιαφερει γιατι θα τον ενοχλει απο οσα διαβαζο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο σπογγου θελει και αυτο στρωσιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |