|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ακου.αν εχεις 2 ενυδρεια με 800 λιτρα το ενα με απλο τζαμι και το αλλο με ψημενο.εστω οτι χτυπησεις το απλο τζαμι οχι θα φυγει φλουδα αλλα θα κανει ενα κρακ και μια ρωγμη απο τη μια πλευρα ως την αλλη και μπαμ.το ψημενο για να σπασει θελει πολυ πιο πολυ δυναμη και πολυ πιο πολυ δυνατο χτυπημα για να σπασει.ισως με βαρια.
ακου τωρα μια ιστορια οταν πηγα να παρω εγω τα τζαμια μου.το μαγαζι εκει ειναι φιλοι μου.λοιπον κουβεντιαζαμε για την αντοχη του και εγω ανχωμενος τους ρωτουσα αν ειναι σιγουρα αντοχης φερνουν λοιπον ενα ψημενο 5αρι τζαμι κυρτο και ανεβαινουμε 4 ατομα απανω και χωροπηδουσαμε σαν τους παλαβους και οχι δεν εσπασε αλλα δεν εφυγε ουτε φλουδα απο τις γωνιες.και ηταν 5αρι, φαντασου 12αρι που πηρα, τις αντοχες του. οντος οταν και αμα σπασει γινεται θριψαλα αλλα για να σπασει θελει πολυ δουλεια και χτυπο.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |