|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλει τπτ ρε....
Χτύπα το με ένα κατσαβίδι σε μία γωνίτσα και θα δεις.... Στο κέντρο δεν σπάει με τπτ... αλλά σε μία γωνίτσα αν το χτυπήσεις , σπάει με τη μία... (σου λέω ότι μου είπε αυτός που τα δίνει έτσι ? ...) Γνώμη προσωπική δεν έχω για το θέμα... μόνο ότι μου είπε , και είναι και συγγενής μου... δεν έχει λόγο να μου πει ψέμματα... Καλό είναι να ξέρουμε και τις 2 όψεις ενός θέματος πιστεύω... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν σου ειπα μονο για το κεντρο.δεν εγυγε ουτε γρεντζι απο καμια γωνια με τοσο χτυπο
|
||||
|
||||
![]()
Οι περισσότεροι επώνυμοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ψημένο τζάμι γι'αυτόν ακριβός τον λόγο ΑΝΤΟΧΗ.
|
||||
|
||||
![]()
να πω και κατι αλλο που ξεχασα.ο φιλος μου εχει απο τα μεγαλυτερα καταστηματα εδω στην κρητη και κατασκευαζει τα ψημενα τζαμια,εχει φουρνο και νομιζω οτι ειναι ο μονος στην κρητη.λοιπον πριν παρω τα τζαμια εκανα μια ερευνα αγορας για ναδω τι παιζεται και μετα ελεγα να παω στου φιλου μου εχοντας μια εικονα.λοιπο σε οσους τζαμαδες πηγα μου ελεγαν αστο,πρεπει να κανουμε παραγγελια,δεν σου προσφερουν τιποτα,και εξωφρενικες τιμες.απο οτι καταλαβα τα αποφευγουν.το γιατι δεν το ξερω.
παντως και οπως ειπε και ο μανος πριν οι περισσοτεροι κατασκευαστες χρησημοποιουν ψημενο για την αντοχη
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχ γνώμη για περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς....
Για να το λες και να το έχεις κάνει σίγουρα έχεις κάλυτερη άποψη επί του θέματος γιαυτό και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ![]() Πάντως κι εγώ θα το ψάξω περισσότερο ![]() Πάντως φίλε το ενυδρείο σου με τόσα λίτρα πρέπει να είναι φοβερο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως αν θα έκανα τώρα ένα μεγάλο ενυδρείο >1000 λίτρων, θα το έκανα ξύλινο. Και μάλιστα όχι με μπετοφόρμ αλλά από κόντρα πλακέ θαλάσσης και βαμμένο εσωτερικά και ίσως μετά το επένδυα και με Plexiglass. Η όλη κατασκευή θα ενισχυόταν περιμετρικά με inoxκοιλοδοκό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτα ειναι γουστα.αλλα απο θεμα σφαλειας αυτο που ειπα ειναι οκ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές?
Το λέω γιατί για να βγάλουμε την διατομική άλγη στα ενυδρεία (θαλασσινά) χρησιμοποιούμε τους γνωστούς μαγνήτες. Έλα όμως που μπορεί να μπει ανάμεσα και άμμος οπότε…. να η χαρακιά! Έχω δυστυχώς κάνα δυο. Αν είναι έτσι, είναι στα πολύ + !!!
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς όχι.Δεν είναι πιο αντοχής.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει τέτοιο τζάμι, που να είναι παράλληλα και ανθεκτικότερο από το απλό?
Επίσης από καθαρότητα τζαμιών? Εκεί τι παίζεται? ¶ρα θέλουμε ένα τζάμι που: Να είναι αντοχής. Να αντέχει σε γρατζουνιές. Να είναι καθαρό (όχι πράσινο). Υπάρχει κάτι τέτοιο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει τζάμι να αντέχει στις γρατσουνιές, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει. Το τζάμι που έχουν μερικά ρολόγια(ζαφείρι), αλλά και αυτό μέχρι ένα όριο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον να κανω και γω δυο ερωτησεις
1]μου ειπε ενας επαγγελματιας που κανει ενυδρεια, γιατι και γω ψαχνωμε για ενα 1000αρι και βαλε ,οτι η μαυρη σιλικονη δεν κανει για τοσο πολλα λιτρα,και καλα οτι δεν εχει τις αντοχες τις ασπρης ,τι λετε ?[εγω το βλεπω λιγο κουφο],μαυρη με αρεσει και μαυρη θελω να το κανω. 2]να μας πει ο φιλος απο Κρητη και κανενα κοστολογιο για τα τζαμια του τα ψιμενα σε τοσο μεγαλο ενυδρειο που εκανε ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |