|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ανθος εσκασε εξω απο το νερο και ειναι η πολλοστη φορα που μου συμβαινει....... Το λουλουδι ανοιγει μονο τη νυχτα και με το φως κλεινει.....Ειναι ομορφο θεαμα ...... Το επομενο θα στο στειλω ανθοδεσμη........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οχι τίποτα άλλο, το νούφαρο ήταν πάντα το αγαπημένο μου λουλούδι είτε εντός, είτε εκτός του ενυδρείου μου. όσο γι'αυτό, ο λόγος σου με χόρτασε ![]() ![]() Χάρη θέλω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως δεν υπαρχει πλεον το λουλουδι..... Στο επομενο θα σου στειλω πολλες φωτο.....να χορτασεις......
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχααχααχαχααα
Ακούς Μαριλενα ? Θέλω και εγώ ανθοδέσμη με ανούμπιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα θέλω κι εγώ το κατάνα επειγόντως και μάλιστα για δύο λόγους: 1. η νυμφέα μου (βλέπε πιο πάνω για λεπτομέρειες) ![]() 2. οι ανούμπιές μου εδώ και πολύ καιρό έχουν σταματήσει να ανθίζουν ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαα μην ανησυχείς για τις ανούμπιες, μετά από κάποιο καιρό θα ανθίσουν πάλι.
Ξέρω τι σου λέω, ρώτα και εμένα που δεν έχουν ανθίσει ΠΟΤΕ !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τι είδε και ο δικός μου φακός
![]() Μπορεί να μην είναι το ίδιο όμορφη σαν του πρύτανη αλλά μπορεί να δει κανείς το ελεοχάρις σε όλες τις φάσεις του. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω χαλβαδακο να πω τωρα οτι η ανουμπια μου ειναι ετοιμη να ανθισει η οχι?
oops!το ειπα ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιθετικότητα, παιχνίδι ή πρόβλημα ? | safi | Δίσκοι | 28 | 30-08-05 18:07 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |