Παιχνιδισματα του φακου
2 Συνημμένο(α)
Με επιασαν και μενα οι καλλιτεχνικες μου ανησυχιες...... ΠΑιχνιδισματα του φακου με μια ανθισμενη νυμφεα στο DIY σεληνοφως......
|
Πολυ ωραιες φωτο :)
|
...ε ρε τί κάνει νέος άνθρωπος βραδυάτικα με το moonlight...! :smt017 :smt016
|
ναι,και δεν μας ειπε και το ονομα του φωτογραφου,καθως και το απο ποια ιστοσελιδα την κατεβασε.....χιχιχιχιχιχιχιχι......
|
Αν αρχίσουν να σου αρέσουν τέτοια....κινδυνεύεις φίλε μου :rolleyes:
|
Λες να ειναι clopyright?
Πρυτανακο το νου σου, θα μπλεξεις!!! Βαλε ρε και τις αλλες να δει ο κοσμος τι ομορφο μπουμπουκι εισαι...εεε:confused: .... εχεις!!!:p |
|
αααααα... θα σκάσωωωω... Θα κάνω χαρακίρι σαν τον halvas69 με τις ανούμπιες !!! :smt013-+9:smt088
Σου άνθισε η nymphaea?????? Μέσα στο νερό ή έξω είναι το άνθος? πόσο καιρό το έχεις το λουλουδάκι? πόσο κρατάει? λέγε λέγε..... |
το ανθος εσκασε εξω απο το νερο και ειναι η πολλοστη φορα που μου συμβαινει....... Το λουλουδι ανοιγει μονο τη νυχτα και με το φως κλεινει.....Ειναι ομορφο θεαμα ...... Το επομενο θα στο στειλω ανθοδεσμη........
|
Παράθεση:
Οχι τίποτα άλλο, το νούφαρο ήταν πάντα το αγαπημένο μου λουλούδι είτε εντός, είτε εκτός του ενυδρείου μου. Παράθεση:
Χάρη θέλω :rolleyes::rolleyes:. Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία από πιο μακριά που να φαίνεται και το φύλλο pleeeaseeeee??? |
Δυστυχως δεν υπαρχει πλεον το λουλουδι..... Στο επομενο θα σου στειλω πολλες φωτο.....να χορτασεις......
|
Παράθεση:
Ακούς Μαριλενα ? Θέλω και εγώ ανθοδέσμη με ανούμπιες :) |
Παράθεση:
Τώρα θέλω κι εγώ το κατάνα επειγόντως και μάλιστα για δύο λόγους: 1. η νυμφέα μου (βλέπε πιο πάνω για λεπτομέρειες) :smt005, και 2. οι ανούμπιές μου εδώ και πολύ καιρό έχουν σταματήσει να ανθίζουν :smt088:smt022 . Βουντού έκανες χαλβά???? Πάντως αν όντως έκανες, ΕΠΙΑΣΕ :smt021 |
Μπαα μην ανησυχείς για τις ανούμπιες, μετά από κάποιο καιρό θα ανθίσουν πάλι.
Ξέρω τι σου λέω, ρώτα και εμένα που δεν έχουν ανθίσει ΠΟΤΕ !!! :evil: |
Να τι είδε και ο δικός μου φακός :D
Μπορεί να μην είναι το ίδιο όμορφη σαν του πρύτανη αλλά μπορεί να δει κανείς το ελεοχάρις σε όλες τις φάσεις του. http://img329.imageshack.us/img329/5976/eleozv5.jpg http://www.aquatek.gr/vb/%5BURL=http...G%5D%5B/URL%5D |
Παράθεση:
|
εγω χαλβαδακο να πω τωρα οτι η ανουμπια μου ειναι ετοιμη να ανθισει η οχι?
oops!το ειπα:D |
Παράθεση:
|
Ααααααα μεγαλώνει το κακό, θα ανέβω Αθήνα και θα τα πούμε από κοντά κυρίες μου.
ΥΓ Θα φέρω και βούρδουλα :) :) :) |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
ανθιζω!ανθιζω!:smt077
|
Λελούδας...
Έχουν ανθίσει και οι δικές μου... εδώ και λίγες μέρες...:p :p :p ...κάπου έβαλα τις φωτό...:smt017 ...
|
halvas69 πρέπει να δόσεις τόπο στην οργή και να δείξεις ανωτερότητα!!!
|
Παράθεση:
|
Τις βρήκα...
2 Συνημμένο(α)
Εδώ είμαστε....:D :D :D :rolleyes: :smt083
|
Φτουυυ και ο μπισκοτάνθρωπος ????
|
|
Aν σας πω οτι εχω τωρα τρια μπουμπουκια ετοιμα....... Αν ανθισουν μαζι μην ψαχνετε τον νικητη του διαγωνισμου............ Που να μου άρεσαν και τα μποστανια........
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να πάρεις ανούμπιες μια και οι περισσότερες έχουν ήδη το ανθάκι ή το μπουμπούκι επάνω :D Να σου φύγει και ο καημός βρε!!!! :D :D :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board