|
|
||||
|
||||
![]()
η σωστη δουλεια ειναι αυτη που σου λεει ο accnt πριν,αλλα στη θεση του θα το γεμιζα να δω αν χανει.πες μας και το παχος των τζαμιων
|
|||
|
|||
![]()
Τα τζάμια είναι 5mm. Απότι είδα ειναι μικρές και με μια πρώτη ματιά δεν εχει φυσαλίδες ανάμεσα στα τζάμια. Εχει μόνο εσωτερικά του ενυδρείου και είναι μικρές. Το ενυδρείο το κόλλησα το σάββατο στις 5 το απογεμα. Θα έχει στεγνώσει τώρα για να του βάλω νερό για να το τεστάρω? Ως προς στήριξη μου εχουν πει να φτιάξω ενα τελάρο (σε σιδερά) που να αγγαλιάζει τη βάση του ενυδρείου.να τι άλλο να βάλω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοντρες εχεις βαλει? (δεν φαινεται στη φωτο)
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι. Δεν έχω βαλει κάτι. Τι και πως είναι γιατί δεν έχω καταλάβει. Είμαι πολύ αρχάριος οπως καταλαβαίνεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια εδω να δεις τι ειναι κοντρες αλλα και την διαδικασια.
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα σας πω αποτελέσματα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μην του βαλεις ακομα νερο.αστο μερικες μερες ακομα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Σκέψη για DIY ενυδρείο "Π" | Strahos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 08-03-06 01:38 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |
Diy Uv | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-05 17:09 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |