|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα δικά μου τα φουλάρω μέχρι επάνω όταν τα δοκιμάζω, για να υπάρχει και ένα ποσοστό έξτρα ασφαλείας και τα αφήνα μια βδομάδα.
Καλύτερα να διαλύσει στο μπαλκόνι παρά μέσα στο σαλόνι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση τελικά μπήκες κατ'ευθείαν στα βαθιά έτσι?!!
Τελικά κόντρες έβαλες? Στη φοτο δε βλέπω φελιζόλ μεταξύ tank κ επίπλου..Να βάλεις οπωσδήποτε! Δημήτρης
|
||||
|
||||
![]()
σωστος.ετσι πρεπει
|
|||
|
|||
![]()
Από την πεμπτη το εχω φουλαρει με νερο και δεν εχει βγάλει σταγόνα. Λέω τη Δευτέρα να το αδειάσω για να του βάλω κόντρες. Χρειάζεται και πάνω και κάτω? Επειδή φτιάχνω και το καπάκι, κάνει να βάλω μελαμινη, που είναι και αδιάβροχη? Ελπίζω την τρίτη να ανεβάσω φωτό με όλη την κατασκευή.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κόντρες έχω βάλει και πάνω και κάτω ακόμα και στο πιο μικρό ενυδρείο που έχω φτιάξει. Ίσως είναι υπερβολικό αλλά…
Τι εννοείς ότι η μελαμίνη είναι αδιάβροχη? Η επιφάνειά της ναι αλλά αν το νερό κυλήσει στο «κόψιμο» θα φουσκώσει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Αυτή είναι η κατασκευή μέχρι τώρα.Το μόνο που λείπει ακόμα είναι ο εξοπλισμός. Μου πρότειναν ένα φίλτρο που έχει και βιολογικό φιλτράρισμα με κεραμικά και ενσωματωμένο θερμοστάτη. Αξίζει ή είναι καλύτερα να είναι ξεχωριστά?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanosgr : 14-01-07 στις 04:58 |
|
|||
|
|||
![]()
ΙΜΟ ξεχωριστά και να βάλεις ελεγκτή θερμοκρασίας....
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι άσχετος με τους όρους, τι είναι το ΙΜΟ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Σκέψη για DIY ενυδρείο "Π" | Strahos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 08-03-06 01:38 |
!!!!!! DIY Ενυδρείο - Πρόβλημα !!!!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 14-12-05 17:59 |
Diy Uv | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-05 17:09 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |