|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο κουφα ολα αυτα....
τι ακριβως τροφη δινεις,και τι ακριβως υποστρωμα εχεις....?? το πιο κλασσικο,απο την στιγμη που δεχομαστε οτι το τεστ σου ειναι οκ,ειναι να δοκιμασεις να τεσταρεις το νερο της βρυσης σου,που ομως ηδη εχεις κανει.....τι να πω.. πιθανολογω μηπως ειναι απο την τροφη.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ταιζω ελαχιστα, 1ταμπλετα/2-3 μερες.
Γραφει πανω "Βest fish food - food tablet". Το υποστρωμα ειναι αγνωστο. Ηταν συσκευασμενο σε μια διαφανη σακουλα και μου το εδωσαν απο το πετσοπ. Αν ολα πανε καλα το σ/κ θα αλλαξω το υποστρωμα... Κατι αλλο, ΚΝΟ3 απο φαρμακειο κανει για αυξηση των νιτρικων?? |
|
||||
|
||||
![]()
η τροφη σου ,προφανως δεν ειναι επωνυμη,αρα δεν αναγραφει και την συσταση της...
σαφως και αλλαξε το υποστρωμα,αλλα αλλαξε και την τροφη σου με καποια αλλη επωνυμη.... |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον το υπόστρωμα την κάνει την δουλειά...
το KNO3 κάνει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |
ΤΡΕΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | greekdiver | Malawi | 7 | 25-10-04 00:41 |
Aλλαγες στο ενυδρειο μου!! | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-10-03 01:43 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |