|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επιμένω οτι έχεις κάνει λάθος στο πόσα ppm po4 έχεις. δεν νομίζω να υπάρχει τεστ που να μετράει τέτοια νούμερα και 2ον αν είχες τόσα po4 όλο το ενυδρείο σου θα ήταν μιά μαύρη χαίτη!
κάποιο λάθος έγινε... το οτι το νερό βρύσης είναι πιο μαλακό από του ενυδρείου σου σημαίνει οτι υπάρχει κάτι ασβεστολιθικό μέσα. εντόπισέ το και βγάλτο. πάντως και στη θεσσαλονίκη το νερό ειναι gh=22 kh=13 |
|
|||
|
|||
![]()
Το PO4 το εχω μετρησει πολλες φορες και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, για το νερο της βρυσης ειναι διαφορετικο. Το τεστ ειναι tropic marin.
Kαι τι κανετε? Εχετε ολοι ΑΟ?? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν έχω. δοκίμασα ριτίνες στο παρελθόν αλλά τζάμπα ο κόπος. κάποια στιγμή θα πάρω ΑΟ.
το τεστ σου μετράει από 0,01 ppm μέχρι και 3 ppm ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρωτο χρωμα ειναι <0.01 και το τελευταιο 3ppm.
Με τα νιτρικα τι πρεπει να κανω?? Ποσο πρεπει να ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
πολλα τεστ μετρανε τα φωσφορικα σε mg/l.αρα εννοει 2mg/l
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tropic-marin.com/web/engl...te/PO_test.htm |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτο ακριβως ειναι το τεστ. Κατω απο τα χρωματα γραφει πχ 1.0 mg/l (ppm). |
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε κάνε αλλαγές γιατί έχεις πάρα πολλά φωσφορικά! (η άλγη που βγάζεις είναι μαύρη η πράσινη?) πρέπει να πέσουν τα φωσφορικά άμεσα. τι τροφή ρίχνεις? tropical?
τα νιτρικά είναι καλά να κυμαίνονται γύρω στο 10 |
|
|||
|
|||
![]()
H αλγη ειναι πρασινη. Τροφη κατι ταμπλετες που μου εδωσαν στο πετσοπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βγαίνει λογική από τα στοιχεία που δίνεις. τουλάχιστον εγώ δεν βγάζω άκρη! θα ήταν καλό να απαντούσε κάποιος εμπειρότερος αν βγάζει άκρη αυτός.
μπορείς να μου πεις πόσες σκάλες και ποιές έχει το τεστ φωσφορικών σου (πόσα χρώματα και τι μέτρηση στο καθένα) επίσης τι ψάρια έχεις και πόσα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |
ΤΡΕΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | greekdiver | Malawi | 7 | 25-10-04 00:41 |
Aλλαγες στο ενυδρειο μου!! | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-10-03 01:43 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |