|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης το εγχειτημα παει αρκετα καλα..... Εχω ξεπερασει τις αλγες , οι μετρησεις μου ειναι εξαιρετικες (μεχρι και μη μετρησιμα νικτρικα που στο γλυκο δεν το καραφερα ποτε....) Σαν ενθουσιωδης αρχαριος το μπουκωσα με ψαρια που ομως παρελπιδα πανε πολυ καλα ως τωρα...... (δεν ειχα καμια απωλεια στο ενυδρειο ουτε απο ψαρια ουτε απο υπολοιπους οργανισμους). Τωρα εχω μεσα τα 4 damsel, 2 magnifica, 1 occelaris, 1 coral beuty, 1 cardinal , 1 fire shrimp...... Σιγα σιγα θα αρχισει να μπαινει και καμια πρασιναδα.........
|
|||
|
|||
![]()
...και καμιά φωτό???
|
|||
|
|||
![]()
Pritani τι έγινες? Χάθηκες...
Περιμένουμε φωτογραφίες και νεα από το ενυδρείο σου! Πολύ χαλαρώσαμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν χαθηκα απλά δεν εχω ακομα κατι να δειξω ..... Το ενυδρειο ειναι ακομα στα στρωσιματα και στα σκαμπανεβασματα.......Πιστευω πως συντομα θα εχω κατι να δειξω........
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...?
![]() ![]() Έχει περάσει αρκετός καιρόν νομίζω...!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικο οντως νομιζω οτι εισαι ετοιμος να κανεις μια παρουσιαση του reef σου,το ειδα πρωτη φορα προ εβδομαδας και ειναι πολυ ομορφο !
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω μηχανη και ο Μιχαλακης μου κανει νερα απο τοτε που βρηκε γυναικα.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΣΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | leonm | Δίσκοι | 3 | 13-07-05 12:56 |