|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ταξίδι Βασίλη και ας μην σε ξέρω ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μαθαίνεις για τέτοια πράγματα, είναι πάντα δυσάρεστο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους (υποθέτω).
Δεν γνώρισα ποτέ τον Βασίλη, αλλά εύχομαι να βρει κάτι καλύτερο εκεί που πηγαίνει... Αντίο... |
|
||||
|
||||
![]()
To Bασιλη τον ειχα γνωρισει ... ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα και ξαφνικα μπορει να χαθει καποιο αγαπημενο προσωπο σου.
Ευχομαι καλο ταξιδι και κουραγιο στους αγαπημενους του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και πολλα που μπορεις να πεις σε τετοιες περιπτωσεις....
Καλο ταξιδι μονο... http://www.tsamisaquarium.com/images/psfe/Pocou.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Kai elpizoume o filos Vasilis na paei kapou kalytera opou tha einai galinios kai xenoiastos...
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ο πονος σε τετοια περιπτωση, μου ειναι πολυ νωπος και αρκετα οικειος.....καλοταξιδος αγαπητε συναδελφε,και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει......καλο δρομο...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι και να πει κανείς δεν αλλάζει ούτε το γεγονός, ούτε τη θλίψη αυτών που τον γνώριζαν, ούτε τον πόνο αυτών που τον αγάπησαν.
Ας είναι καλά, όπου είναι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Aντίο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το κολλητάρι μου "έφυγε"
Καλό δρόμο ψηλέ, θα μου λείψεις όσο δεν φαντάζεσαι........ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τον ξερουμε απο τις αρχες σχεδον που φτιαξαμε αυτην την παρεα...παντα με το γελιο, την ζωντανια, την αισιοδοξια...
Καλο ταξιδι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι, Βασίλη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Ενασ ακομη... | targas21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 28-06-05 17:40 |
Αλλος ενας νεος με ερωτησεις! | shadow | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 11-06-04 10:00 |