Ενας φιλος εφυγε...
δυσκολο να το φανταστω,
γεγονος ομως. ενας φιλος αποτην Πατρα, απο τα πιο παλια μελη εδω στο φορουμ, δεν υπαρχει πια. εφυγε πολυ νωρις απο κοντα μας. (pokou ) καλο σου ταξιδι Βασιλη... |
Καλό ταξίδι Βασίλη και ας μην σε ξέρω .... :(
|
Όταν μαθαίνεις για τέτοια πράγματα, είναι πάντα δυσάρεστο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους (υποθέτω).
Δεν γνώρισα ποτέ τον Βασίλη, αλλά εύχομαι να βρει κάτι καλύτερο εκεί που πηγαίνει... Αντίο... |
To Bασιλη τον ειχα γνωρισει ... ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα και ξαφνικα μπορει να χαθει καποιο αγαπημενο προσωπο σου.
Ευχομαι καλο ταξιδι και κουραγιο στους αγαπημενους του. |
Δεν ειναι και πολλα που μπορεις να πεις σε τετοιες περιπτωσεις....
Καλο ταξιδι μονο... http://www.tsamisaquarium.com/images/psfe/Pocou.jpg |
....
Kai elpizoume o filos Vasilis na paei kapou kalytera opou tha einai galinios kai xenoiastos...
|
δυστυχως ο πονος σε τετοια περιπτωση, μου ειναι πολυ νωπος και αρκετα οικειος.....καλοταξιδος αγαπητε συναδελφε,και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει......καλο δρομο...:(:(
|
Οτι και να πει κανείς δεν αλλάζει ούτε το γεγονός, ούτε τη θλίψη αυτών που τον γνώριζαν, ούτε τον πόνο αυτών που τον αγάπησαν.
Ας είναι καλά, όπου είναι..... |
Παράθεση:
|
Aντίο... :neutral:
|
Το κολλητάρι μου "έφυγε"
Καλό δρόμο ψηλέ, θα μου λείψεις όσο δεν φαντάζεσαι........ :smt022 http://www.aquatek.gr/rimages/albums...9-p1010028.jpg |
Τον ξερουμε απο τις αρχες σχεδον που φτιαξαμε αυτην την παρεα...παντα με το γελιο, την ζωντανια, την αισιοδοξια...
Καλο ταξιδι.... |
Διαβασα ολα αυτα που γραψατε και απλα δεν μπορω να το πιστεψω....
Μα ο Βασιλης... γιατι ... Δεν θελω να πω λυπαμαι και καλο ταξιδι, γιατι πολυ απλα, οταν λες τετοια πραγματα, αποδεχεσαι και ενα γεγονος και εγω πολυ απλα, δεν μπορω να δεχτω αυτο που συνεβη... |
Ένα αντίο με εκτίμηση για τον συνχομπίστα και ας μην τον έχω γνωρίσει.+-3
|
Καλό ταξίδι συνχομπίστα Βασίλη, τα συλλυπητήρια μου…
|
Παράθεση:
|
ας παει στο καλο... :(
|
Ας έχει καλό ταξίδι. :(
|
Tα συλλυπητήρια μου.
Ώρα σου καλή... |
Αντίο Βασίλη...
|
τα θερμα μου συλληπητηρια σε ολους οσους τον ηξεραν και τον αγαπουσαν. καλο σου ταξιδι συνχομπιστα.
|
Συλλυπητήρια και αντίο.
|
Με μεγαλη λυπη , αντιο :(
|
Καλό ταξίδι, Βασίλη...
|
Στο δάκρυ πνίγω το λιγμό
Και στο πιοτό τον πόνο Απούχω όμορφες στιγμές Να ΄νεστορούμε μόνο Καλώ σου ταξίδι φίλε pokou. |
Σαν συνχμομπίτης και συντοπίτης, καλό δρόμο Βασίλη και είθε να χαμογελάς περισσότερο εκεί που πας...
|
χωρις να ξερω το παλικαρι αισθανομαι την υποχρεωση να εκφρασω τη λυπη μου. καλο ταξιδι και κουραγιο σε οσους τον ηξεραν.
|
...
αντίο.
|
Θέλω να εκφρασω τη λυπη μου χωρις να ξερω το παιδι ...Αντιο
|
με μεγάλη μου λύπη πληροφορηθηκα την ειδηση σχετικα με τον Βασίλη... Ειληκρινα θα μας λείψη πολυ .
Τα συλληπητήρια μου στους οικείους του ... Αλέξανδρος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board