|
|
|||
|
|||
![]()
Ξανακαλωσήρθες Παυλούκο!!! Χάθηκες...
Οι γρατζουνιές δεν μειώνουν την αντοχή οπότε μη σε φοβίζει. Είναι όμως αντιαισθητικές όπως είπε η Σόνια. Όσον αφορά το πέρασμα σιλικόνης εσωτερικά..... αν ήδη υπάρχει σιλικόνη εσωτερικά δεν θα κάνεις τίποτα αφού η σιλικόνη δεν κολλάει στη σιλικόνη. Αν νομίζεις ότι το ενυδρείο θέλει ενίσχυση, θα πρέπει να το ξεκολλήσεις και να το ξανακολλήσεις (αν και δε θα χρειαστεί αφού 2 χρόνια δεν είναι τίποτα). |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και καλώς σας βρήκα ξανά όλους, παλαιούς και νέους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ακούσει για την σιλικόνη οτι μετά από καιρό και ενώ το ενυδρείο είναι εκτός λειτουργίας χαλάει (χάνει την ελαστικότητα - αντοχή της) οπότε καλό θα ήταν ένα χεράκι φρέσκια σιλικόνη!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παθαίνει τίποτα η σιλικόνη.
Εγώ είχα σε εξωτερικό χώρο, αλλά που δεν τον έβλεπε ήλιος, ένα ενυδρείο άδειο για 10 χρόνια. Το ξαναέβαλα σε λειτουργία και ήταν μια χαρά!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατι ηταν αδειο 10 χρονια? εε? εε?
Προβλεπεται? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ημουν σε αλλα μερη σε αλλες παραλιες...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |