|
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω.... ευχαριστώ μηστερ γκλαζ.....χαχαχα ευτυχώς που σε έχουμε και σενα αλιώωωςςςςς..... βαψτα μαυρα κυρ χαραλαμπε.....που λεει και μια παροιμια. Και λίγα αστεια να περνάει η ώρα μαλλον η΄ζέστη, μιας έχει κάψει εδώ.
Ευχαριστώ Κώστα μου, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου ...
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην παρεξηγηθω κιολλας... Δεν ειχα ποτε sms 122, απλα διαβαζω τις οδηγιες... Παντως δεν ειναι τιποτε δυσκολο. Κανε αυτα που λεει ο κλαζ και θα εισαι οκ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξυ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του φίλου Κώστα και θα σας ενημερώσω ή θα ζητήσω επιπρόσθετες οδηγίες. Ευχαριστώ
|
|||
|
|||
![]()
Επιτρέψτε μου να κάνω μία ερώτηση-διευκρίνηση: Αν έχεις 220 ρεύμα και ο controller είναι από USA, δλδ 110, μάλλον χρειάζεσαι μετασχηματιστή από 220 σε 110 αμερικάνικου τύπου. Την επιπλέον πρίζα σούκου την τοποθετείς στην έξοδο του controller για την ηλεκτρομαγνητική. Έτσι δεν είναι;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια Sms122 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-03-06 00:02 |
Μπλε σφουγγάρι ξανά | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 30-05-05 22:58 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |