|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω ,το ξέρω δεν τον μαλώνω ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια βρεθηκατε χτες...?
για πειτε εντυπωσεις... δυστυχως εγω δε μπορεσα να ερθω...τον αλλο μηνα σιγουρααααααααααα
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον δεν πηγε κανεις ε?
Κι εγω εχω απορια αν βρεθηκαν. Παντως απο Σεπτεμβρη επιστρεφουμε δυναμικα, μεινε συντονισμενη Γωγω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
σταθερη εδω.!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() κριμα παντως αν δεν πηγε κανενας... αλλα ειναι και καλοκαιρι ειναι λιγο λογικο.. δε θα επρεπε ομως να εχει αναβληθει η να ειχε γινει καποια ενημερωση αν δεν ηταν να παει κανεις? ουτε οι "διοργανωτες"?
|
||||
|
||||
![]()
Διοργανωτες ειναι ολοι, Γωγω, ο κοσμος και οι φιλοι...χωρις αυτους τιποτα δεν διοργανωνεται! Μπορει καποιοι να θελανε να πανε για ενα καφε, γιατι να το αναβαλουμε? Εγω ας πουμε δεν ηταν καθολου απιθανο να πηγαινα...τελευταια στιγμη το ανεβαλα! χιχιχι!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σιγουρα το καταλαβαινω αυτο...
αλλα αν πχ μπορουσα να ερθω.. και ανακαλυπτα οτι δεν ειχε ερθει κανενας αλλος..θα στεναχωριομουν πολυ.. ![]() γιαυτο λεω οτι ισως θα ηταν καλο να υπαρχει μια πιο συχνη επικοινωνια μεταξυ μας..εκτος βεβαια εαν εχετε αλλαξει κινητα ή μιλατε μεσω Pm οποτε αλλαζει το πραγμα..
|
||||
|
||||
![]()
Μην εχεις παραπονο...ειχες ενημερωθει οτι η συμμετοχη θα ειναι ελαχιστη εως μηδενικη
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεσσαλονίκη έρχομαι | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 10-06-06 20:22 |