|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και Φίλοι στη Θεσαλλονίκη,
Η απόφαση πάρθηκε τα εισητήρια εκδόθηκαν τα ξενοδοχεία κρατήθηκαν και εγώ ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για να πετάξω στη όμορφη πόλη σας. Λοιπόν 1η Ιουνίου, φθάνω στη Θεσαλλονίκη και την Κυριακή θα είμαι οπωσδήποτε στη συνάντηση σας. Ελπίζω ότι η παρουσία μου θα δώσει σε όλους μας χαρά και συγκίνηση όπως και τη πρώτη φορά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και θα μας δώσει χαρά και συγκίνηση και μεγαλύτερη μάλιστα αφού ξαναέρχεσαι τόσο γρήγορα κοντά μας!
Αν δεν καταφέρει ο Κώστας να γευτούμε τα ψητά του το σίγουρο είναι ότι θα τα γευτούμε κάπου αλλού ![]() Καλώς να μας έρθεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη τη φορα θα ειμαι και εγω οποτε θα συναντησεις τον μονο σοβαρο της παρεας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως "θείε klaz" φαίνεται οτι τα ψητά σου είναι νόστημα και άν έχω την τύχη θα τα δοκιμάσω και εγώ σαν θαμαι εκεί, ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδρομή - Θεσσαλονίκη | alexandros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 31-01-06 02:09 |
Επιτέλους... η DELTEC στην Θεσσαλονίκη!! | SPSing | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-11-05 13:49 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι...... | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 14-06-05 06:46 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |