|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτική δουλεια!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααχ μ'αρέσει!!
B R A V O !!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο είναι... φτου σκόρδα !!
|
|
|||
|
|||
![]()
χάλια... γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποιον να το συμμαζέψει λίγο? (εμένα για παράδειγμα). Αλλά μέχρι να πάρεις αυτήν την απόφαση βάλε καμιά φότο από το κόλλημα της λάβας... αν έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποίησα σιλικόνη για να τις κολλήσω !!
Μάλιστα προτίμησα το πιστόλι σιλικόνης που στεγνώνει αμέσως , έχει και λιγότερες αναθυμιάσεις και θέλει και λιγότερη ποσότητα !! ![]() Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έχω από το όλο εγχείρημα … ![]() Η λογική είναι απλή πάντως … Πήρα ένα Α4 χαρτί … το έβαλα στο καπάκι του ενυδρείου και ζωγράφισα επάνω του πως περίπου ήθελα να πάει το τοίχος … Μετά το έβαλα στο πάτωμα … και έκτισα τις πέτρες επάνω του !!! Σημείωση : οι πέτρες πρέπει να είναι καλά πλυμένες και στεγνές … το κακό με την λάβα είναι ότι τρίβεται και αυτό μπορεί να δυσκολέψει το όλος εγχείρημα … |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έβαλες τέτοια... ![]() Πάντως εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα σε ενυδρείο και μάλιστα μέσα στο νερό... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελειο το ενυδρειο σου!
Μακαρι να μπορούσα να φτιάξω και το δικό μου, αντίστοιχο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προκειται για πλαστικο υλικο το οποιο λειωνει με τη θερμοτητα και στερεοποιειται οταν κρυώσει. Κολυμπαει χρονια σε διαφορα ενυδρεια χωρις καποιο προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Άμα αποφασίσω να το χαρίσω θα σε έχω υπόψη μου !! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|