ανακαίνιση ... παρουσίαση νέου aquascaping
Αυτό είναι το 55αρι μου … (όπως δηλαδή έγινε μετά την τελευταία ανακαίνιση !!) :smt040
Καιρό τώρα σκεφτόμουν πώς να το διαμορφώσω :smt115 … ελπίζω να πέτυχα κάτι … εμένα πάντως μου αρέσει πολύ και δεν χορταίνω να το κοιτάω . :smt118 Οι πέτρες είναι Lava και τις συναρμολόγησα μόνος μου. Πίσω από τον έναν βράχο κρύβω θερμοστάτη φίλτρο και CO2 … ( σε μία από τις φωτώ είναι εύκολο να τα διακρίνετε από την αντανάκλαση στην επιφάνεια ) :smt103 Οι ένοικοι δεν είναι πολοί ακόμα … ;) μερικά aple snails και 9 καρδινάλιοι όλοι όλοι, αλλά ελπίζω να τους αυξήσω σύντομα !!-+9 Πάντα ήθελα να φτιάξω κατάφυτο ενυδρείο … και ελπίζω κάτι να κατάφερα … :rolleyes: Lasal … κάποτε είχες κατακρίνει το aquascaping μου … ελπίζω να εντοπίσεις βελτιώσει!! :smt064 |
ΩΡΑΙΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ !!!
ΥΓ Πραγματικά μου έφτιαξες την διάθεση εξαιρετικό ενυδρείο. |
Παράθεση:
Μπράβο σου για την προσπάθεια.:smt038 ΥΓ. Σίγουρα τώρα θα το απολαμβάνεις περισσότερο απο πριν και μην μου πείς οτι εχω άδικο ;) Εεεεε τι τώρα.....θα το αφήσεις έτσι? θα σταματήσεις εδώ την προσπάθεια? :D:D:D:D |
Μπράβο:smt038 .Πολύ ωραίο ενυδρείο.
|
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ... πάντος να ξέρετε ότι στις φωτωγραφείες χάνει πολύ ...
Παράθεση:
να το αφήσω έτσι ?? τι εννοείς ... είπαμε ... οι λαχανόκηποι αλλάζουν συνεχώς !! :D εξάλου έχω ακόμα 2 ενυδρεία για ρεκτιφιε ... |
Παράθεση:
|
Όταν ο άνθρωπος έχει μεράκι, ψάχνεται και αγαπάει αυτό που κάνει, τότε να ποια είναι τα αποτελέσματα!
Καταπληκτικό ενυδρείο, ΜΠΡΑΒΟ!!!!! |
Μπράβο!
Και είναι μόνο 55 λίτρα...
Και σίγουρα, κάτω από 40 cm το ύψος του... |
Παράθεση:
thanks και πάλι για τα τα καλά σας λόγια ... |
Το βλέπω τέλειο. :smt007
|
Μπράβο πολύ καλή δουλειά.
|
Ευγε!
Καταπληκτική δουλεια!!!:smt026
|
Ααχ μ'αρέσει!!
B R A V O !!! |
Πολύ όμορφο είναι... φτου σκόρδα !!
|
χάλια... γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποιον να το συμμαζέψει λίγο? (εμένα για παράδειγμα). Αλλά μέχρι να πάρεις αυτήν την απόφαση βάλε καμιά φότο από το κόλλημα της λάβας... αν έχεις.
|
Χρησιμοποίησα σιλικόνη για να τις κολλήσω !!
Μάλιστα προτίμησα το πιστόλι σιλικόνης που στεγνώνει αμέσως , έχει και λιγότερες αναθυμιάσεις και θέλει και λιγότερη ποσότητα !! :rolleyes: Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έχω από το όλο εγχείρημα … :( Η λογική είναι απλή πάντως … Πήρα ένα Α4 χαρτί … το έβαλα στο καπάκι του ενυδρείου και ζωγράφισα επάνω του πως περίπου ήθελα να πάει το τοίχος … Μετά το έβαλα στο πάτωμα … και έκτισα τις πέτρες επάνω του !!! Σημείωση : οι πέτρες πρέπει να είναι καλά πλυμένες και στεγνές … το κακό με την λάβα είναι ότι τρίβεται και αυτό μπορεί να δυσκολέψει το όλος εγχείρημα … |
Παράθεση:
Άμα αποφασίσω να το χαρίσω θα σε έχω υπόψη μου !! :smt005 |
Παράθεση:
Αν έβαλες τέτοια... :( Εχω διαβάσει κάπου ότι δεν κάνει, γιατί περιέχει... κάτι. Αλλά ας μας πει κάποιος άλλος στα σίγουρα... Πάντως εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα σε ενυδρείο και μάλιστα μέσα στο νερό... :confused: |
Τελειο το ενυδρειο σου!
Μακαρι να μπορούσα να φτιάξω και το δικό μου, αντίστοιχο. |
Παράθεση:
Προκειται για πλαστικο υλικο το οποιο λειωνει με τη θερμοτητα και στερεοποιειται οταν κρυώσει. Κολυμπαει χρονια σε διαφορα ενυδρεια χωρις καποιο προβλημα. |
Παράθεση:
|
ολοι μας...
|
Εκπληκτικό!!!
|
Στα 55 λίτρα είναι τρομερό. Πιστεύω πως έχει ελπίδες για AGA contest.;)
|
Είναι πολύ όμορφο. παρ' όλα αυτά δοκίμασε να ρίξεις το 'βάρος στη μία πλευρά και όχι συμμετρικά όπως είναι τώρα, το αποτέλεσμα θα δείξει πολύ πιο φυσικό.
|
Παράθεση:
|
Isourtzo μπορεις να τις ξαναβαλεις τις φωτο?
Τοσα καλα σχολια νομιζω οτι δεν εχω ξαναδιαβασει και με εχει φαει η περιεργια να το δω. plz..!:cry: Τι να κανω?:smt102 |
9 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Έτσι ήταν στο απόγειο του … Σε λίγο καιρό που θα βάλω χέρι μέσα και θα το τροποποιήσω θα στείλω τις καινούργιες … |
παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο και οι πετρες σου σε παρα πολυ ωραια θεση
me την java moss θες να καλυψεις ολι τι πετρα η ετσι οποσ ειναι τορα? για γρασιδακι εχεις βαλη lilaepsis η κατι αλλο που δε ξερω τι ειναι ? εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να γεμισω την δεξια γωνια με ψυλα φυτα η και ολι τη πλατη τοτε θα ηταν ετοιμο για το ada ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ:smt038:smt038:smt038:smt038 |
Παράθεση:
το γρασίδι είναι lilaleopsis ναι την πλάτη δεν μπορώ να την γεμίσω φυτά γιατί εκεί αδειάζει το φίλτρο και έχει ισχυρά ρεύματα ναι δεν αντέχουν ... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board