|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σφουγγαρια οταν λερωθουν (δηλαδη πολυ γρηγορα) πως θα τα καθαρισεις?
Θα ξεστησεις ολο το ενυδρειο? Οσο περναει ο καιρος και θα βουλωνουν τα σφουγγαρια θα μεγαλωνουν οι διαφορες του νερου απο διαμερισμα σε διαμερισμα και σε θερμοκρασια και σε καθαροτητα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ενυδρεία αυτά θέλω να δουλέψουν με αυτά τα ψάρια για 3-4 μήνες, μέχρι να δοθούν δηλαδή. Μετά θα αδειάσουν, θα ξεπλυθούν στη μπανιέρα με το ντους και ελαφρό στίψιμο (εάν χρειαστεί, που δεν το πιστεύω...) και θα ετοιμαστούν για να υποδεχθούν τα μικρά από την επόμενη γέννα, που εν τω μεταξύ θα έχω οργανώσει και ετοιμάσει 1-2 μήνες πριν. Η εμπειρία της πρακτικής τους χρήσης αυτό το διάστημα, θα με βοηθήσει να εντοπίσω τυχόν αβλεψίες ή προβλήματα και να τα λύσω. Εκτιμώ ότι για αυτά που αναφέρεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα, με: 1. Κανονικό τάισμα χωρίς να περρισεύει τροφή. 2. Τακτικό καθάρισμα των σάπιων φύλλων και φυτών. 3. Τακτικό εβδομαδιαίο καλό καθαρισμό βυθού στα διαμερίσματα (σιφωνάρισμα). Αυτά έτσι κι αλλοιώς τα κάνω με χαρά μου σχολαστικά, άρα όλα ok… Και έτσι έχω το πλεονέκτημα ότι με λίγα λεφτά, χαμηλό κόστος συντήρησης, εύκολα και γρήγορα, έχω 33 ξεχωριστές θέσεις Μονομάχων σε λίγο χώρο με λίγο και φτηνό εξοπλισμό... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά με πολύ ενδιαφέρον περιμένω τις όποιες ενστάσεις... (lasal, ακούς?)
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην να πω οτι φαινεται πολυ αξιολογη δουλεια,συγχαρητηρια!!!
για τα τεχνικα της υποθεσης,δυστυχως δεν μπορω να πω πολλα... ![]() περιμενω κι εγω με ενδιαφερον τις αποψεις των ανθρωπων που "πιανουν τα χερια τους" ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικά αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ενυδρείο ε τότε δεν υπάρχει τετοια ανάγκη. Θα μπορούσε η μια σειρά απο την άλλη να ειναι ανεξάρτητη. Φυσικά θα έπρεπε να έχεις 2 κυκλοφορητές αντί για έναν όμως θα ειχες ενα πλεονέκτημα σε περίπτωση που "κάτι" δεν πήγαινε καλά. Για το film.....με πρόλαβες και πιστεύω οτι θα βρείς την λύση. Αυτό που με χαλάει στην όμορφη κατασκευή ειναι τα καπάκια και οτι θα μπορούσες να διαθέσεις λίγο περισσότερο χώρο για φυτά εκεί που ειναι η απόληξη του νερού. Απότι βλεπεις δεν ειναι και τόσο σοβαρές οι ενστάσεις απλά πιστεύω οτι το καλό θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. ![]() ΥΓ. Η στάθμη του νερού γιατί δεν ειναι ποιο ψηλά? Τι πρόβλεψη έχει γίνει για τις αλλαγές του νερού? |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Χαίρομαι πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις lasal, γιατί έτσι ανοίγει συζήτηση για το "σκεπτικό" της κατασκευής και αναφορά στις λεπτομέρειές της, πράγμα που πιστεύω ότι βοηθάει πολύ τους υπόλοιπους για να καταλάβουν γιατί έγινε έτσι και όχι αλλιώς, αλλά και στην βελτίωση του συστήματος σε επόμενες version. Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 03-05-06 στις 10:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδή με ρώτησαν μερικοί στο Σύλλογο, ενημερώνω ότι μετά από 1,5 μήνα συνεχούς λειτουργίας, το σύστημα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και ισχύουν όλα όσα αναφέρω παραπάνω...
![]() Οσο για τα ψάρια, χαίρουν άκρας υγείας! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια από τα... κρακ-κρακ που κάνουν τα κόκαλά τους, καθώς μεγαλώνουν τάχιστα!!! ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 12-06-06 στις 00:17 |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αρρωστήσει ένα, τότε θα πρέπει να κάνεις θεραπεία σε όλα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα είδη Bettas | Mariel | Bettas | 26 | 24-01-10 12:50 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |
DIY Pressurized Co2 System | Husky_Jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-10-04 19:55 |