|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όλα παραγγελία τα εκανα ιντερνετικα διαβάζοντας τα φυτά χαμηλών απαιτήσεων από τα φόρουμ και διαλέγοντας ότι μου άρεσε . Αυτά που μου λες δεν μου τα είπε κανένας και δεν τα είχα υπόψιν. Το project ήταν ημιφυτεμένο (το μισό) χαμηλών απαιτήσεων (χωρίς co2, υπόστρωμα και πολλα λιπάσματα) και εχω μόνο ασβεστολιθικη άμμο για βυθό. Ήδη εχω ξεφύγει του μπατζετ και δεν μπορώ να κανω πολλά πράγματα. Για να βάλω υπόστρωμα θα πρέπει να ξηλώσω πάλι και φτου από την αρχή. Δυστυχώς θα πρέπει να προχωρήσω έτσι. Πάντως την Vallisneria asiatica και την rotundifolia τα δίνουν για γρήγορα φυτά και τα υπόλοιπα για μέτρια εκτός της Java ferm. Αντί της marsilea προτείνεις κάτι πιο εύκολο μήπως προλάβω να αλλάξω την παραγγελία που έγινε σήμερα το πρωί;;
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση σε κερατόφυλλο με διάλυμα χλωρίνης | kostas66 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 09-04-16 19:56 |
Υπολογισμός Αμμωνίας ΝΗ3 ??? | tzetzos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-11 23:37 |
Microsorum pteropus, διάλυμα χλωρίνης? | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-12-10 12:35 |
Η Τοξικότητα της αμμωνίας | aafent | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-09-10 09:08 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |