|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν ειναι νορμαλ. Δλδ εαν ειχες μεσα ψαρια που ήθελες να τα χεις στους 25 θα ηταν το νερό στους 30? Αυτο δεν ειναι καλο ουτε για τα φυτά. Εκτος κι αν βάλεις κρυου νερου ψαρια, βαλε στο πρόγραμμα εναν κοντρολερ θερμοκρασίας απο ebay.
Χτες ηταν ευκαιρία να παρεις φτηνα εύκολα φυτα να το γεμισεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σήμερα μέτρησα 0,50 αμμωνία (σταθερή) , 20 νιτρικά (σταθερά) και 1ppm NO2 που στην αρχή δεν είχα. Οπότε πρέπει να ρίξω κι άλλη αμμωνία, σωστά;; Εκλεισα 5 μέρες και είμαι σταθερός!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τον θερμαντήρα ή θα δοκιμάσω τον juwel να δω τι κάνει κι αυτός ή θα αφήσω τον jager ρυθμίζοντας τον πιο χαμηλά από την θερμοκρασία που θέλω να έχω. Τώρα με την αμμωνία... πρέπει να ρίξω κι άλλη έτσι δεν είναι;;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση σε κερατόφυλλο με διάλυμα χλωρίνης | kostas66 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 09-04-16 19:56 |
Υπολογισμός Αμμωνίας ΝΗ3 ??? | tzetzos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-11 23:37 |
Microsorum pteropus, διάλυμα χλωρίνης? | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-12-10 12:35 |
Η Τοξικότητα της αμμωνίας | aafent | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-09-10 09:08 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |