|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλεις και όρθιες και ξάπλα...........και όπως φαίνονται καλύτερα και φυσικά, αλλά θα βάλεις έναν είδος πέτρες όχι διαφορετικές!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιό θα έβαζες??
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μαζεψεις κι αλλες πετρες απο την φυση εξω, δεν παιζει? Ενα ειδος σε ολες θα εβαζα και εγω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Πρώτη προσπάθεια έχουμε ακόμα 50 cm να καλύψουμε βέβαια αλλά είπα να κάνω μια μικρή αρχή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias vag : 12-10-19 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές είναι αυτές...........αλλά......όλες η πέτρες θα πατάνε κάτω και γύρω γύρω άμμο!!! Καμία δεν θα έχεις πάνω από την άμμο.
------------------------- Γιατί τα ψάρια σκάβουν πολύ και δεν πρέπει να υπάρχει καμία περίπτωση για κατολίσθηση! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 12-10-19 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ το έπιασα λέω να τις πάω διαγώνια μέχρι την άλλη γωνία (μπροστά και δεξια ) πως το ακούς σαν ιδέα?
------------------------- Οκ το κατάλαβα κάτω από τις πετρες βάζω ένα πλαστικό που έχω που είναι food safe για να μην έχω κανένα θέμα..... λέω να τις πάω σαν οροσειρά μέχρι την μπροστά και δεξια γωνία πως σου ακούγετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias vag : 12-10-19 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα πρόχειρο σχέδιο(ζωγραφιά) να δούμε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus brichardi.... | imichal | Tanganyika | 25 | 17-01-11 00:38 |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 21-04-08 21:28 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Tanganyika | 6 | 06-01-07 20:54 |
Neolamprologus brichardi | epistimon | Tanganyika | 1 | 29-06-06 21:58 |