|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα βραχοσύμπλεγμα με τρύπες/κρυψώνες/περάσματα και άμμος στο βυθό τους αρκεί και προσομοιάζει με το τμήμα του φυσικού τους βιότοπου που προτιμούν.
Από τα πρώτα αγαπημένα μου ψάρια αυτής της λίμνης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά είναι ένα ψάρι που χαίρομαι να το μεγαλώνω Κλεοβουλε εκεί που τα έχω τώρα έχω παρατηρήσει το έξεις 3 ψάρια πάνε μαζί και έχουν την πιο μεγάλη πέτρα στο κέντρο του ενυδρείου 2 είναι μαζί σε άλλη πέτρα και ένα μόνο του υπάρχει περίπτωση να βγήκε από τώρα ζευγάρι?..... Μειπως έχεις κανενα βιντεο στο αρχείο σου να παω ιδεες ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικα ψαρια. Τα ειχα για καποιο διαστημα σε ενα Rio 180.
Ανετα θα τα επαιρνα παλι, αν ειχα την δυνατοτητα. Σε μεγαλυτερο ενυδρειο ομως. Μου φανηκε πως δεν χωρούσαν απο ενα σημειο και μετα στο συγκεκριμενο. Οι φωτογραφιες δεν φαινονται εδω πια, αλλα εχει καποια βιντεακια να δεις αν θελεις. Θα εβαζα πιο πολλες πετρες μαλλον. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79797 *Edit Επανέφερα τις φωτογραφιες τελικα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα ωραίο βραχοσύμπλεγνα με αρκετές κρυψώνες όπως σου είπε κι ο Κλεόβουλος, απλά κοίτα να το σβήσεις όμορφα............φτιάξε το για αρχή και το συζητάμε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείτε φιλαράκι όταν λες να το σβήσεις τι εννοείς ? Πετρες έχω κάτι σκούρες αλλά είναι στρογγυλές Πρπει να βγω στο βουνό να ψάξω καμία τετράγωνη .... καλύτερα δν θα είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ζευγαρι σε ενυδρειο ενος μετρου θα ειναι πιστευω ok. Εχε κατα νου πως γεννοβολανε σαν κουνελια και θα εχεις συννεφακια μικρων συνεχεια,οποτε η επιμελης αραιωση πληθυσμου ειναι περισσοτερο απο αναγκαια...
Καλη αρχη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus brichardi.... | imichal | Tanganyika | 25 | 17-01-11 00:38 |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 21-04-08 21:28 |
Neolamprologus brichardi | Z_X | Tanganyika | 6 | 06-01-07 20:54 |
Neolamprologus brichardi | epistimon | Tanganyika | 1 | 29-06-06 21:58 |