|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά και ένα κοντινό βίντεο μήπως μπορείτε οι πιο έμπειροι να το σιγουρέψετε.
Αύριο που θα έχω χρόνο θα στήσω ένα μικρό ενυδρειάκι για να το βάλω μέσα. Ευτυχώς μπαίνει στην παγίδα για να φάει και θα το πιάσω εύκολα χωρίς να στρεσαριστεί το ίδιο αλλά και τα άλλα. https://www.youtube.com/watch?v=2L-RIEbLlfs |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε το μόνο του μπας και βγάλει άλλα χρώματα.........να δούμε τι παίζει!
|
|
|||
|
|||
![]() Η παγίδα που αναφέρεις τι ακριβώς είναι; |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου ένα μικρό κουτί από plexi. Από την μια μεριά έχει άνοιγμα με μια συρόμενη πόρτα. Η οποία κλείνει από πάνω προς τα κάτω. Στην πόρτα έχω δεμένη πετονια. Από την οποία ελέγχω ποτέ κλείνει ποτέ ανοίγει. Έτσι βάζω μέσα στο κουτί τροφή το βυθίζω και τα ψάρια προσπαθούν να μπουν για να πάρουν την τροφή. Μετά από 5-6 φορές τους φαίνεται οικείο και τα περισσότερα μπαίνουν για να φάνε. Το κουτί δεν είναι μεγάλο σκέψου 20*10
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό. Σ ευχαριστώ για την απάντηση
|
|
|||
|
|||
![]()
το ψάρι βγήκε και απομονώθηκε. Φαίνεται ακόμα στρεσσαρισμένο και να μην έχει συνηθίσει το μικρό ενυδρείο αλλά τα κάτω πτερύγια έχουν αρχίσει να δείχνουν πιο μαύρα. Οπότε λογικά γι αυτό δεν το άφηνε σε ησυχία ο αρσενικός.
Πρόσθεσα και τις ανούμπιες. ; Έχει πιάσει άλγη και στις νέες πέτρες οπότε μόλις βρω λίγ χρόνο θα κάνω επιτέλους και την παρουσίαση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και άλλα άγνωστα είδη της Λίμνης Malawi | Κλεόβουλος | Malawi | 16 | 29-04-23 23:52 |
Οι πάπυροι του Ερκολάνο & άλλα άγνωστα | Κλεόβουλος | Επί παντός επιστητού | 16 | 26-03-18 20:29 |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
Darter όμορφα αλλά άγνωστα | j.p. | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 0 | 06-01-12 23:28 |