|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για κανενα λογο. Γιατί να το κανεις αυτο; η καλύτερη και πιο ασφαλέστερη λύση ειναι να το φτιάχνεις εσυ με αλάτι. Αλλιως αλλαγες απο την θαλασσα (αν εισαι σίγουρος ότι ειναι 100 τοις 100 καθαρο το νερο). Αν παίρνεις νερο απο πετ σοπ ειναι σαν να εχεις τη μοιρα του ενυδρειου στο νερο του πετ σοπ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μου το προτειναν και ειπα να ρωβτησω την γνωμη σας.... Η θαλασσα δεν ξερω, οι 100% κθαρες ειναι μακρια. Αμα τυχη και παω κατ εκει θα φορτωσω λιτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αυτο που κανω ειναι αλλαγες με αλατι, της red sea. Δεν θελω να το ρισκαρω να κανω αλλαγες απο την θαλασσα μην κολλησω κάποια ασθένεια και τρεχω και δεν φτάνω. Σου προτείνω να ξεκινήσεις ετσι και εσυ.
Να αλλαζεις καθε 15 μερες οσο χωραει το σαμπ. Ετσι δεν θα στρεσαρονται οι ζωντανοί οργανισμοί που εχεις στο κυριως ενυδρειο. Αμα τύχει και πας κανε μια προσπάθεια. Να ξέρεις ότι νερο καθαρο μπορείς να το κρατήσεις σε βαρέλι 5 με 7 μερες ενώ νερο ετοιμο με αλατι μεχρι 4 μερες. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη με ενδιαφερει το νερο απο θαλασσα στο βαρελι κραταει 5-7 μερες χωρις κυκλοφορητη κ οξυγονωση μεσα ή χρειαζεται κυκλοφορητης - οξυγονωση?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω το νερο με αλατι το εχω στο βαρέλι με κυκλοφορία. Χωρις κυκλοφορία το εχω αφήσει το πολυ 2 μερες. Δεν γνωρίζω αν θα κρατήσει τοσες μερες χωρις κυκλοφορία. Οπότε βάλε καποιον κυκλοφορητή να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Βέβαια εχω διαβασει (οχι απο προσωπικη εμπειρία) οτι μπορει να κρατησει και έως 4 μερες χωρις κυκλοφορία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |