|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα βράχο Καραϊβικής Αλλά έχει ένα εικοσαρικο το κιλό......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το καρπουζι εχει 70 λεπτα το κιλο και οι πετρες 20... τι αλλο θα δουμε
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κ ο αυστραλεζικος μια χαρά είναι. Παίρνω σφυρί και πάω θάλασσα την Κυριακή |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρή θάλασσα εννοώ χωρίς ρύπανση από πόλη ή βιομηχανία. Στην Αυστραλία δεν νομίζω να είναι δύσκολο να βρεις καθαρό σημείο αφού ο ωκεανός είναι γύρω της. Και πιθανότατα έχεις και σωστή αλατότητα απευθείας
Με πόσα AI Prime φωτίζεις το ενυδρείο; Το skimmer ίσως θέλει η διεπιφάνεια νερού/αφρού να είναι λίγο πιο ψηλά στο κουπάκι Φυσικά και είναι μια χαρά ο Αυστραλιανός ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μελβούρνη φίλε μου. 😊 Καθαρή είναι Αλλά μην φανταστείς ότι είναι κ γυαλί. Ο κόλπος είναι λίγο βρώμικος. Θα πάω Κυριακή για νεράκι όντως τώρα άμα βρω κ βράχο Ζωάρα. Πήρα σήμερα 10κιλα reef life rock σαν αυτόν που έχω και ξεκινώ το χτίσιμο. Τώρα θα πετάξω κ τα κοράλλια από μέσα από το σαμπ. Βρήκα κ βακτήρια για να βάλω μέσα να επισπεύσουν την διαδικασία. Σε λίγο ανεβάζω φωτο. Φως ένα έχω για την ώρα. ------------------------- Παράθεση:
να εισαι καλα φιλε. με εσωσες. ηεφωρτοθηκα τα κοραλια. Σημερα που ειχα χρονο και διαβασα περισσοτερο η βιβλιογραφια τα παρουσιαζει ως Nitrates factory. Το σκιμερακι ομως συνεχιζει το βουητο και ειναι απο την κυρια αντλια. Hydror ειναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 28-06-19 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Skimmer βλεπετε κάτι λάθος?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καινούριος βράχος 😀
15 κιλά life reef |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |