|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω βρε Αντώνη μπορεί .... αλλά το έχω δει αμέτρητες φορές αυτό που βλέπω στα δικά σου χρυσόψαρα
![]() Πραγματικά ήθελα να σε βοηθήσω για αυτό και το διάβασα αλλά δεν είναι ασθένεια . Είναι χαρακτηριστικό το ψάρι μεγάλο κεφάλι , αδύνατο πολύ , μαζεμένα πτερύγια, μετα στραβώνει και άλλα χειρότερα ..... ![]() Τι φίλτρο έχεις ? Πήρες αρκετό μπόλι ? με τι τεστ μετράς ?
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι. Τελικα το ψαράκι δεν τα καταφερε
![]() Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρεπει να κάνω τωρα; Εχω προσθέσει στο ενυδρειο ectopur και mycopur. Πως θα τα αφαιρέσω; |
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη την είδες την απάντησή μου ακριβώς απο πάνω ??
Τι φίλτρο έχεις ? Πήρες αρκετό μπόλι ? με τι τεστ μετράς ? Τα φάρμακα πότε τα έβαλες ??? Εδώ πάει η παροιμία που λένε βουλωμένο γράμμα διαβάζω ..... μόνο τις ώρες που θα άντεχε (το ψάρι ) δεν ήξερα ακριβώς . ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι τα τέστ σου και οι μετρήσεις σου είναι εντάξει; Τα συμπτώματα δείχνουν αμμωνία και τα νιτρικά σου είναι μηδέν είναι λίγο δύσκολο. Μήπως δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος στρωσίματος;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο ειναι εξωτερικό (fluval 206)
Το μπόλι ειναι αρκετό. Εχουν γεμίσει τα 2 απο τα 3 σκαφάκια. Το βιολογικό υλικό μου φαινεται λίγο (ειναι στο τρίτο σκαφάκια και ειναι λίγο πιο κάτω απο την μέση). Τα τεστ που μετράω ειναι No2 jbl Ph jbl No3 api Nh4 salifert Τα φάρμακα τα έβαλα το Σάββατο το πρωί. Τελικα πως θα τα αφαιρέσω;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου και βαλε και ενεργο ανθρακα στο φιλτρο σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το μπόλι που πήρες τι ήταν;
Τι έχεις στα καλαθάκια του φίλτρου; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παθογόνα σκουλήκια βραγχιοσκώληκες & δερματοσκώληκες (flukes) | Γιώργος Κ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 29-11-11 22:20 |
Gill Flukes έχασα μερικά μωρά.. τι να κάνω? | Noni | Δίσκοι | 6 | 16-04-08 11:34 |