|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύκολο, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τα βατραχάκια τρέφονται με γρύλους και αυτό προϋποθέτει ξεχωριστή εγκατάσταση όπου αυτοί θα διατηρούνται.
Κατά τα άλλα δεν διαφέρει από ένα κανονικό ενυδρείο, τόσο στη συντήρηση όσο και στο θόρυβο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ βλέπετε τα στάδια κατασκευής του "νησιού" που θα υπάρχει στη μέση. Χρησιμοποίησα ξύλα που είχα και φλοιό από φελόδεντρο που τα κόλλησα με αφρό πολυουρεθάνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή αρχή με το πολύ ενδιαφέρον project φίλε μου! Ό φλοιός από φελοδεντρο είναι υλικό που έχεις ξαναχρησιμοποιησει? Χωρίς να έχω προσωπική πείρα,
σε προσπάθεια που έγινε από φίλους για DIY πλάτη από φελλό ,το υλικό σαπίσε γρήγορα.... δεν ξερω βεβαια πως θα συμπεριφερόταν σε subemersed συνθήκες αλλά μια "επένδυση" εξολοκλήρου από ξύλο στο νησι σου ισως να ηταν καλύτερη εναλλακτική. παρακολουθώ μ ενδιαφέρον κι ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, σαπίζει μετά από 3-4 χρόνια, αλλά μέχρι τότε θα το έχω βαρεθεί και θα φτιάξω καινούριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και μια φωτογραφία με τη κατασκευή μέσα στο paludarium. Μένει να μπει το νερό και τα ψάρια. Σημειώνω τη πολύτιμη βοήθεια του Μιχάλη (Mikestrat) που με βοήθησε στη τοποθέτηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν αυτή θα είναι η μόνη σου στεριά και στο μέλλον τα βατραχάκια δεν νομίζω να είναι καλή λύση.. Αν δεν θες να σου σαπίζει ο φελός και να βγάζει μούχλες μπορείς να τον περάσει με βερνίκι νερού και θα γίνει αθάνατο.
|
|
||||
|
||||
![]()
???
ειναι κατι αντιστοιχο με την εποξικη ρητίνη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο paludarium! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 32 | 21-01-13 22:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 31-07-11 16:53 |
Το νεο μου paludarium | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 20-04-11 23:17 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |