|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν αυτή θα είναι η μόνη σου στεριά και στο μέλλον τα βατραχάκια δεν νομίζω να είναι καλή λύση.. Αν δεν θες να σου σαπίζει ο φελός και να βγάζει μούχλες μπορείς να τον περάσει με βερνίκι νερού και θα γίνει αθάνατο.
|
|
||||
|
||||
![]()
???
ειναι κατι αντιστοιχο με την εποξικη ρητίνη?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν έχουν την ίδια αντοχή, ξέρω ότι σε τερραριουμς που το χρησιμοποιώ για ξύλα στα γκέκο μου που έχουν υψηλές ανάγκες σε υγρασία μεγαλύτερες του 60% το περνάω 2-3 χέρια και είναι κομπλέ.. Φαντάζομαι το λες για ξύλινο ενυδρείο να το αδιαβροχοποιήσεις, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν το γνωρίζω.. Για μέρη με πολύ υγρασία αλλά εκτός νερού είναι μια χαρά για μέσα στο νερό δεν το έχω δοκιμάσει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το βερνίκι που λες είναι σίγουρα μη τοξικό για ενυδρείο;
Ακούγεται καλή ιδέα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι είναι οικολογικό 100% άοσμο και το χρησιμοποιώ σε ξύλινα τερράριουμ και ξύλα τα οποία έχω στα βατραχάκια και τις σαύρες μου εδώ και χρόνια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο paludarium! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 32 | 21-01-13 22:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 31-07-11 16:53 |
Το νεο μου paludarium | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 20-04-11 23:17 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |