|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Γιώργο μου σε ευχαριστώ
![]() ![]() Και εγω θα το ήθελα που λές για τον καταρράκτη αλλά δεν .... στην επόμενη λίμνη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν εβαζε τον καταρρακτη πιο ψηλα θα της εφερναν την αστυνομια για τον θορυβο χαχαχαχαχχα. ειναι φοβερη η λιμνη και με τοση αναταραξη που εχει δεν θα χρειαστει και η αεραντλια. τα ψαρια δεν ειδα ομως
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη το σκέφτηκα για τον θόρυβο που λές και τωρα που το εγραψες , έσκασα στα γέλια
![]() ![]() ![]() ![]() Ψάρια ακόμα δεν έβαλα , όλη η γειτονιά μυρίζει χλώριο ! Αφου βεβαιωθώ ότι έφυγε , κάπου έχω ένα τεστ , θα βάλω μπόλι 2 σακιά απο τα χρυσόψαρα και φυτά φούλ και μετά τα ψάρια ![]() Αντε να φύγει άντε !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστική και ο καταρράκτης τα σπάει....
![]() ![]() ![]() ![]() Δεν περιμεναμε άλλωστε κάτι λιγότερο από σένα.... Ανυπομονουμε να τη δούμε τελειωμενη και με τα ψαράκια μέσα....!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Nα είσαι καλά Αντώνη σε ευχαριστω πολύ !!!
![]() Tα κατάφερα ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=p54bnO2-M8I Μάλλον δεν χρειάζομαι και αεραντλία ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 10-09-18 στις 19:17 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα φανταστικη εγινε, μπραβο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |