|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε επιτέλους!! Παει και αυτο....
![]() ![]() τωρα μένουν τα ψάρια μεταφορά? Η τα εχεις μεταφέρει?
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά με το λίνερ και την λίμνη. Από την φίλτρανση έχεις καιρό να μας δείξεις κάποια φωτογραφία.
![]() Έχω κάποιες ερωτήσεις για τα τσιμέντα. Βάζεις μόνο άμμο + τσιμέντο? Σε τι αναλογία? Την ίδια αναλογία χρησιμοποιείς και για τους τσιμεντόλιθους και για το σοβάτισμα? Στο σοβάτισμα τι είναι το πλέγμα που χρησιμοποιείς? Εγώ μια φορά πήγα να σοβατίσω άλλα δεν καθόταν όρθιο το τσιμέντο. Ξεκολλούσε και έπεφτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Πάμε στα τσιμέντα τωρα ![]() Το πλέγμα είναι απο υαλονηματα και αυτό σε μαγαζί με υλικά οικοδομών, να φοράς γάντια αλλιώς τα χέρια σου θα γεμίσουν κομματάκια απο γυαλιά και όταν το κόβεις κρατάς απόσταση. Για σκίμερ δεν ξέρω το σκέφτομαι ..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησια προσεχε αν βαλεις no niche skimmer η αντλια που θα το συνδεσεις μπορει να χρειαζεται προφιλτρο.Εγω καποτε που ειχα ενα τετοιο περναγανε σκουπιδια απο το καλαθακι του και μου μπουκανε την αντλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχω τον νού μου Γιώργο , σε ευχαριστω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπηκε το νερο στ'αυλακι, με το καλο και ψαρομενη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα να είσαι καλά Γιάννη σε ευχαριστώ
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |