|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα να είσαι καλά Γιάννη σε ευχαριστώ
![]()
__________________
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Αρτεμισία για τις πληροφορίες για τα τσιμέντα. Το υγρό πλαστικοποιητή δεν το ήξερα. Λογικά αυτό θα κάνει την διαφορά. Ενδιαφέρον και το υαλόνημα.
giorgostriv το no niche skimmer δεν σου κράταγε το καλαθάκι τα σκουπιδάκια? Το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιωτη,εγω ειχα βρει ενα μεγαλο σκιμερ no niche της heisner το οποιο δεν ειχε δικια του αντλια σαν αυτα τις αραχνες που επιπλεουν,αλλα του εβαζες μια αντλια που προτεινε για τα λιτρα του,ετσι και εγω του εβαλα και δουλευε αρκετα καλα,το προβλημα ηταν οτι περναγαν απο τις σχισμες στο καλαθακι του μικρα σκουπιδια και μπουκωνε η αντλια.σκεφτηκα να του βαλω ενα τουλι για να τα κραταει αλλα δεν δουλευε σωστα .Μετα ηθελα να το βαλω να πηγαινει στον πρωτο θαλαμο του φιλτρου που πηγαινε και το botom drain αλλα δεν ηξερα αν το ολο συστημα θα ειχε την δυναμη να του κατεβαζει το καλαθακι,και επρεπε να τρυπησω τα μονομπλοκ τσιμεντα με τα σιδερα,και ετσι το αφησα και το γυρησα πισω. Το καλυτερο σκιμερ παντως ειναι της υπερχηλισης , αυτο μου δουλευε τελεια οταν εκλεινα τα μποτομ ντραιν,μαλλον για να δουλεψει σωστα και με τα μποτομ ντρειν σε λειτουργια επρεπε ο καδος να εχει βαθος οσο και ο πατος της λιμνης. Το θεμα ειναι απο σκιμερ τα εχω δοκιμασει ολα.Και σε ολα καποιο χαζο η εξυπνο ψαρι θα παει να χωθει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |