|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα helena δε θα μεινει τιποτα και μετα θα ψάχνεις να βγαλεις τα helena γιατι θα καταλαβεις οτι χρειαζονται τα σαλιγκαρια.
|
|||
|
|||
![]()
Τα σαλιγκάρια ΔΕΝ τρώνε υγιή φυτά.
αν βάλεις helena θα το καταλάβεις όταν θα είναι αργά. καλύτερα ελλάτωσε το τάισμα για μερικές βδομάδες κ θα δεις τα σαλιγκάρια να μειώνονται. πιθανότατα έχεις κ παραπανίσιες άλγες με τις οποίες τρέφονται. καλύτερα ρύθμισε τις συνθήκες γιατί θα βαρεθείς να ξύνεις πρασινάδες αν βάλεις τα helena. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μόνο ένα ψάρι αυτήν την στιγμή και δεν παράγει αρκετά περιττώματα. Επίσης την τροφή την τεώει και ότι μένει ή δεν τρώει ακόμα και τα κομματάκια τα βγάζω κατευθείαν. Τα φυτά που τρώνε ειδικά ο ενχινόδορος ήταν υγιέστατος πριν υπάρχει επίθεση. ¶λγες ναι έχω καφέ κυρίως αλλά πιστεύω πως ήταν επειδή αύξησα την ποσότητα λιπάσματος για 2 βδομάδες διότι θεώρησα ότι χρειάζονται περισσότερα θρεπτικά αφου είχε μεγαλώσει η φυτομάζα. Επίσης φύτεψα ένα φυτό εχθες (σαν μαιντανός τώρα όνομα δεν θυμάμαι) και έφαγαν το κοτσανάκι εχθες βράδυ και μέχρι το πρωί που άνοιξα το φως είδα αρκετά εκει να το επεξεργάζονται.
------------------------- Για lymnaea σαλιγκάρια μιλάμε κυρίως , έχω και MTS αλλά τα lymnaea θέλω να διώξω. Σήμερα παρατήρησα ένα σε μεγάλο σχετικά μέγεθος
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 05-08-18 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου τι εννοείς αυτό με τις πρασινάδες???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεί ότι τα helena θα σου φάνε όλα τα υπόλοιπα σαλιγκάρια και έτσι δεν θα υπάρχουν "καθαριστές" να σου τρώνε τις άλγες... οπότε θα πρέπει να καθαρίζεις εσύ τις πρασινάδες που θα δημιουργούνται.
|
|||
|
|||
![]()
Κ έτσι έχει γίνει ,απλά έχω λίγο περισσότερο καφε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αργότερα θα ανεβάσω φωτογραφίες με τα φυτά είτε σε αυτό είτε σε νέο άρθρο.
Ενημέρωση για τα σαλιγκάρια. Σήμερα δεν είδα σαλιγκάρι lymnaea(physa) στο ενυδρείο που έβαλα την τροφή παρα μόνο mts , corneus.
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |
Clea helena | klipitiklopos | Σαλιγκάρια | 3 | 25-04-11 10:41 |