|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 27 λιτρα 3 μονομαχους??
Αρενα θα γινει εκει να το ξερεις..
|
|||
|
|||
![]()
και όμως όσο μείναν μεταξύ τους και οι 3 (1 αρσενικός και δύο θηλυκοί), πέραν των αρχικών ημερών όπως προείπα και τώρα που είναι 1+1 δεν υπάρχουν θέματα μεταξύ τους. πήρα την πρωτοβουλία και την απόφαση να τα βάλω από έναν έμπειρο συνχομπίστα με 10ετή εμπειρία που είχε σε 17 λίτρα 1+1 σε αρμονεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να το λες οκ κατι θα βλεπεις καλυτερα.. απλα επειδη εχω μονομαχους και ασχολουμαι λιγο καιρο εαν εβαζα τον αρσενικο μου με το θυληκο σιιιγουρα καποιο θα πεθαινε ειτε απο στρες ειτε απο χτυπηματα.. και μιλαμε για 40 λιτρα φουλ βιοτοπικο με ριζες και πολλα φυτ..
Αλλα αν μπορεις να τα αφησεις και να ζουν σε αρμονια οκ εγω μαζι σουυ.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πήγα κ εγω σήμερα να αγοράσω ενα μονομάχο κ μου είπαν 8 ευρο, απλός ήταν μπλε χρώμα. Δεν το αγόρασα θα κοιτάξω να δω αν εχουν σε καποιο αλλο petshop, γιατι κ neon tetra 3 ευρο το ενα τα ειχαν.
(60λ εχω) |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε σε αγγελία μήπως βρεις τα ψάρια που θέλεις από κάποιον συνχομπιστα εδώ να σου δώσει. Και παίζει τα ζωντανά να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι θα βρεις στα μαγαζιά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ήδη έρθει σε επαφή με έναν χομπίστα...ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά, είστε εξαιρετικοί!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που μπορώ να βρω? | Savou | Bettas | 10 | 30-12-10 09:08 |
Μπορώ να έχω παραπάνω από ένα μονομάχο ? | thanos_gr07 | Bettas | 37 | 29-12-10 13:58 |
που μπορώ να τα βρω ? | theodarras | Αναγνωρίσεις ειδών | 32 | 23-10-10 07:12 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |