|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά και καλός σας βρήκα!
Το ενυδρείο μου είναι περίπου στα 120 λίτρα και ήθελα να ρωτήσω αν δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βάλω παραπάνω από ένα αρσενικό μονομάχο μέσα και μερικές θηλυκές πχ. σκεφτόμουν να έβαζα 2 ζευγάρια. Τι λέτε θα υπάρχει πρόβλημα σε τόσα λίτρα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα περίπου θεωρούνται πολλά φυτά ?
'Eχω 1 Echinodorus και 1 Vallisneria προς το παρών μια ρίζα και μια καρύδα δεν ξέρω αν είναι αρκετά .. Σαν τι άλλο θα μπορούσα να βάλω ? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλτατε θανο, συγχωρεσεμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα αν το ενυδριο σου δεν εχει μηκος πανω απο 2-3 μετρα, μην το σκεφτεις καν να βαλεις μεσα 2 αρσενικους, οχι 2 ζευγαρια!
θα παιζουνε ξυλο ολη μερης ολοι! οχι μονο τα αρσενικα αλλα και τα θυληκα σου! για αυτο τους κραταμε μονος τους σε "μικρα" ενυδρια(απο 20-50 λιτρα)! για αυτο λεγοντε και μονομαχοι ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
paidia sygnomh pou mpaino sth sizhthsh alla skeftomai na paro 1 arseniko kai ena 8iliko monomaxo kai na ta balo se ena 20 litra enidrio.
mporo h 8a malonoune kai 8a ginei xamos;;;;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου! μονο αν θες γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονας του φορουμ!
τωρα οσο για τους μονομαχους, οχι μην το δοκιμασεις ουτε εσυ αυτο! παρε εναν αρσενικο! βασιλιας θα ειναι! ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που μπορώ να τα βρω ? | theodarras | Αναγνωρίσεις ειδών | 32 | 23-10-10 07:12 |
Μπορώ? | enas45 | Bettas | 2 | 05-02-09 15:59 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |